Pomáháme?

Diskuze o čemkoli.

Pomáháme?

Příspěvekod pajapaja » 19 říj 2008, 13:29

prosím všechny.Když nás někdo žádá o pomoc radou,snažme se poradit a ne nas..... nebo odradit.samo že většina bude remcat na číny,ale přiložte osobní zkušenost nebo čeho jste byli svědky a ne obecné řeči.komu seš "srala" ať to napíše,kdo má dobrou zkušenost tak taky.když někdo potřebuje skota 50ccm do 35000 tak mu nepomůžete "radou" ať koupí burgmana 400 protože ten je ten jedinej a nejlepší.a teď mudrujte :p :o :stare: :rolleyes: ;)
Naposledy upravil KYBLOS dne 24 bře 2013, 00:46, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
pajapaja

250+

Reputace: 0
Skútr / moto: hyosung prima

Příspěvekod Kiwi » 19 říj 2008, 15:52

pajapaja: nevím, co to do tebe vjelo, ale když chce někdo scoota, kterej jede i ve dvou do kopce, vypadá skvěle, má mít hodně místa pod sedlem a ještě málo žere a podobný nesmyslný požadavky a pak z něj vypadne, že má papíry jen na padinu a nemá moc peněz, a ještě si nenechá poradit, tak to je potom těžký. Myslím to obecně, není to reakce na téma skutr pro tatu
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....

jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Kiwi

1500+

Skútr / moto: v prenatálním stadiu :-(

Příspěvekod ohka » 19 říj 2008, 16:05

To pajapaja: na to se nedá nereagovat. Když se podíváš malinko po tomto fóru, tak zjistíš, že veká většina příspěvků je asi tohoto ražení: chci koupit skútr, 50ccm, aby to lítalo jako ďábel, uvezlo jako náklaďák a stálo jen pár šupů. tam se nedá poradit nic jiného, než aby své požadavky přehodnotil. Ten kdo vznese dotaz se zaregistruje, ale nic do profilu neudá, čili je to jako anonym a po dvou příspěvcích o něm už nikdo nikdy neslyší. Já jsem nikdy činy nehanila, protože mám jednu doma a na ní jsem začínala jako spousta ostatních tady na fóru,a proto dobře vím jak to je. Sposta lidí se tu snaží poradit, je fakt, že někdo má osobitý styl, ale jsme lidé a každý je jiný. Ale vždy si tu ten dotyčný radu najde, stačí jen číst třeba pár stránek pospátku. Píšu asi dost chaoticky, ale docela jsem se naštvala.
Zastavte svět, chci vystoupit !
mobil: 608 804 300 , 608 465 787
ohka

1000+

Skútr / moto: MBK Skyliner 250

Příspěvekod pajapaja » 19 říj 2008, 16:46

[quote=ohka]To pajapaja: na to se nedá nereagovat. Když se podíváš malinko po tomto fóru, tak zjistíš, že veká většina příspěvků je asi tohoto ražení: chci koupit skútr, 50ccm, aby to lítalo jako ďábel, uvezlo jako náklaďák a stálo jen pár šupů. tam se nedá poradit nic jiného, než aby své požadavky přehodnotil. Ten kdo vznese dotaz se zaregistruje, ale nic do profilu neudá, čili je to jako anonym a po dvou příspěvcích o něm už nikdo nikdy neslyší. Já jsem nikdy činy nehanila, protože mám jednu doma a na ní jsem začínala jako spousta ostatních tady na fóru,a proto dobře vím jak to je. Sposta lidí se tu snaží poradit, je fakt, že někdo má osobitý styl, ale jsme lidé a každý je jiný. Ale vždy si tu ten dotyčný radu najde, stačí jen číst třeba pár stránek pospátku. Píšu asi dost chaoticky, ale docela jsem se naštvala.[/quote]
ahoj ohko.pročpak ses naštvala?? jen si přečti většinu příspěvků,a zjistíš o čem píšu.nově příchozím jde napsat třeba=čti příspěvek o .....a ne odpovídat jako politici něčím,na co se nikdo neptal.nebo napsat,osobně po skušenostech bych si připlatil a koupil ABC protože..... o nic jinýho nejde.
pajapaja

250+

Příspěvekod kraken.99 » 19 říj 2008, 17:47

to pajapaja:jenomže právě o tom to je když někdo řekne nekupuj to přidej si a kup něco jinýho-protože většina ty zkušenosti má a chce tomu novýmu říct aby nedělal tu blbost co udělali oni a že se nikdo nerozepisuje a napíše že je to sr.... a neodkazuje na nějaký stránky vzadu se nesmíš divit kdyzž sem přijde nováček a sám si nepročte témata založí nový a útá se na věci který se probírají dokola......možná ze začátku to někoho byvilo ale když je to pořád stejné......ve finále stejně napíše že viděl v tescu nebo kde výbornou čínu za 15 000,- a že je nová a ne něco starýho......potom jak psala ohka už ho tu stejně nikdo nevidí tak se nediv že lidi co tu jsou každý den nebaví se zbytečně rozepisovat
Naposledy upravil KYBLOS dne 25 bře 2013, 03:35, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
tel.777 55 22 12 email:kraken.99@seznam.cz skype:kraken.99
kraken.99

2500+

Skútr / moto: Suzuki Burgman 650exe 08

Příspěvekod Fispe » 19 říj 2008, 18:04

Kraken: To si se nám ale krásně rozepsal :D :D :D
602 242 282
Fispe

500+

Reputace: 10
Skútr / moto: Kymco Super 8/125 a pak ještě taková Černá Mrcha

Příspěvekod zdenek-i » 19 říj 2008, 18:23

To je fakt.Lidi by si před koupí skůtra měli ujasnit k čemu jej budou používat a co od něj čekají.Běžně se mi stává,že do servisu mi přihrká stokilovej chlap na čínském čtyřtaktním skůtru z Tesca a co prý by se s tím dalo udělat,aby to jelo aspoň 90 a pokud možno ve dvou,do kopce a se spotřebou 2 litry.Moje rada vždycky zní :prodat udělat si papíry a koupit něco jiného a silnějšího.Padesátky,pokud do nich nechcete nasypat nehorázné peníze jsou vhodné pro náctileté,aby se naučili jezdit a nemají kvůli věku jinou možnost,nebo do obchodu pro rohlíky,nebo na pár kilometrů do práce.V žádném případě na nějaké delší vyjížďky.Co se týká čínských skůtrů nejsou už tak nekvalitní jako ze začátku,ale kvalita kolísá kus od kusu a pak záleží na štěstí na co natrefíš.Skoro všichni kteří u mě začínali s padinami a chtějí jezdit někam dál, ne jenom kolem komína už sedlají daleko vyšší obsahy.Jenže to je asi normální vývoj skůtristy,každý to koupí jenom do práce a pak tomu propadne. :D
Aprilia Leonardo 125 4t-zatím najeto 35000 km-variator multivar 2000,kevlar řemen,přestavěno na 180ccm,vačka power cam,výfuk leo vince 4road a FURT JE TO
SLABÉ do háje!
Kawasaki 1500 Vulcan-to už je trošku silnější.
zdenek-i

25+

Skútr / moto: Aprilia 125/180,Kawasaki 1500 Vulcan

Příspěvekod petridas » 19 říj 2008, 18:40

sory za ot: zdenku uz sem si myslel ze si zalozil tema na tu brigadu k tobe?? a to je uplne o necem jinem! a abych nebyl uplne ot tak k tomu reknu asi to co uz tady psali predemnou ze se registruje zalozi nove vlakno nic si ktomu neprecte a vetsina lidi se stejne premluvit ke koupi jineho stroje nez toho kvuli kteremu se rozhodla napsat nenecha ! a pak nastava situace ze bud uz o nem neslysime nebo napise po cca 14 dnech ze sme voli ze tomu nerozumime ze uz ma najeto xy km a bez poruchy !pak zase cca 14 dni a pise nam tady znova ,co by se stim dalo udelat ze to bud je v poruse nebo to jede tak ze se to musi do kopecka tlatćit ! pritom to je tady uz napsane aspon stokratale lidi sou zhnili to tady cist!! :(
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
petridas

1500+

Reputace: 1
Skútr / moto: punťa 125 , aprilia atlantic 500

Příspěvekod pajapaja » 20 říj 2008, 06:55

já teda nevím.v podstatě všichni píšete to stejný.ale /a teď se jestli chcete třeba uražte a nebo taky ne/jste stejně nepoučitelní jako Ti,co chcou tu radu.Víte,že mají svou představu.Víte,že si koupí třeba tu čínu o které píšou,tak proč jim neříct to ,co zdenek-i,když chceš za každou cenu čínu,což já bych neudělal,tak rozhodně jednu z těchto,bla bla bla.kámoš,se kterým jsme jeli dovolenou,si taky stál za "novým" čínanem,a teď už přemýšlí nad silnějším,ale nebýt toho,že si koupil prvního skota,/do té doby vůbec nejezdil/by nás bylo o jednoho míň.vono totiž nikdy nevíme,jakej "blázen skůtrařskej"se z koho vylíhne.a vo to mě jde.aby ten kdo k tomu chce čichnout neřekl po prvním příspěvku jak jsme namistrovaní frajeři kteří nevědí co s prachama,když hned skůtra nejmíň za 35 ale jasně říct, že co nic nestojí,za nic nestojí/peníze i úsilí a šetření/ jo a TRPĚLIVOST s těma skutrařskejma novorozencema/jen si vzpomeňte jak jste kolem těch smradů vašich milovaných dělali "kotrmelce" a všechno jim vysvětlovali 1000x a oni si ti stejně udělali po svým,protože tak to je.
pajapaja

250+

Příspěvekod mrokar » 20 říj 2008, 19:54

Kurna - takto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

Mal (a este mam) som Keeway Hurricane, bol som na nom aj na zraze minuly rok vo Vyskove, co mnohi potvrdia, najazdene 11 500 km, vsetko co som menil je len olej v prevodovke a par ziaroviek. Tak dvakrat za sezonu sa totiz povytiahol konektor regulatoru napatia a ziarovky odchadzali...
V prednom 'kastliku' som vozil pollitrovku benzinu, nahradny remen a nejake to naradie...

U Burgmana (kupeny udajne po GO motora, co sa ukazalo ako hovadina) po 500 km zacalo zrat olej, vymeneny valec, piest, po 5000 odisiel remen, na ktory prave cakam...
Aspon, ze som stihol Jeseniky...
Naposledy upravil mrokar dne 20 říj 2008, 20:01, celkově upraveno 1
Keby nieco, na inych forach som aj mPershing...
Obrázek
mrokar

250+

Skútr / moto: Burgman AN250

Příspěvekod MP » 20 říj 2008, 21:23

Jestli ty nebudeš ta vyjímka co potvrzuje pravidlo .... ;)
...když Ti čína drží a japonec se sype :(
BTW ... kde a jakej jsi kupoval řemen ? Taky musím vyměnit , už má za sebou takovejch 38 000 km ( origo !! ) , nechci nějakej shit co vydrží desítku .
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
MP

1500+

Reputace: 84
Bydliště: Su z Třebíča, Vysočina - drsnej kraj, drsní lidi, tak to jsme my.
Skútr / moto: Honda XL 600V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom

Příspěvekod Kiwi » 21 říj 2008, 00:08

mrokar: no oni ti neřekli, že ten Burčák má poctivých 96tis. km :cyclops: :p
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....

jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Kiwi

1500+

Skútr / moto: v prenatálním stadiu :-(

Příspěvekod mrokar » 21 říj 2008, 01:40

Kiwi - Je to uz OT, ale... Mozno mal 96k, mozno len tych 30, ako bolo na tachu, bolo to pozliepane na predaj...
MP - remen mi objednaval chlapik, ktory mi poskytol na nudzovy dojazd (asi 12 km) nejaky opotrebovany nemaxacky remen a na mieste mi ho vymenil. Zatial cakam, kym pride a vymeni mi ho - ja totiz na to nemam naradie
A mna celkom uspokojuje, ze som na tom remeni obisiel 5000 km za 1,5 mesiaca...
Keby nieco, na inych forach som aj mPershing...
Obrázek
mrokar

250+

Skútr / moto: Burgman AN250

Příspěvekod kraken.99 » 21 říj 2008, 08:29

[quote=Daelimek]opět tu někdo smazal můj příspěvek..tomu se říká demokracie.. :mad:[/quote]

tak to mně mrzí tvoje příspěvky mě vždycky rozesmějou a ted jsem se neměl čemu :(
tel.777 55 22 12 email:kraken.99@seznam.cz skype:kraken.99
kraken.99

2500+

Skútr / moto: Suzuki Burgman 650exe 08

Zpět na Volná diskuze