od pajapaja » 20 říj 2008, 06:55
já teda nevím.v podstatě všichni píšete to stejný.ale /a teď se jestli chcete třeba uražte a nebo taky ne/jste stejně nepoučitelní jako Ti,co chcou tu radu.Víte,že mají svou představu.Víte,že si koupí třeba tu čínu o které píšou,tak proč jim neříct to ,co zdenek-i,když chceš za každou cenu čínu,což já bych neudělal,tak rozhodně jednu z těchto,bla bla bla.kámoš,se kterým jsme jeli dovolenou,si taky stál za "novým" čínanem,a teď už přemýšlí nad silnějším,ale nebýt toho,že si koupil prvního skota,/do té doby vůbec nejezdil/by nás bylo o jednoho míň.vono totiž nikdy nevíme,jakej "blázen skůtrařskej"se z koho vylíhne.a vo to mě jde.aby ten kdo k tomu chce čichnout neřekl po prvním příspěvku jak jsme namistrovaní frajeři kteří nevědí co s prachama,když hned skůtra nejmíň za 35 ale jasně říct, že co nic nestojí,za nic nestojí/peníze i úsilí a šetření/ jo a TRPĚLIVOST s těma skutrařskejma novorozencema/jen si vzpomeňte jak jste kolem těch smradů vašich milovaných dělali "kotrmelce" a všechno jim vysvětlovali 1000x a oni si ti stejně udělali po svým,protože tak to je.