Ráno 2.5. snídaně v 8 hodin a hurá do Jeseníku, kde jsem loni skončil svou pouť. No a pak už se jelo a jelo.
Jeseník, Javorník, Vidnava, Zlaté Hory, Arnultovice, Krnov, Opava, Kravaře, Hlučín, kouskem Ostravy na Bohumín, Karviná, Český Těšín, Třinec, kolem Jablunkova na hranice se Slovenskem. Tam jsem zjistil, že asi nebudu mít dost benzínu a eura jsem sebou neměl, tak hurá zpět do Jablunkova natankovat za český koruny

Další den 3.5. budíček v 7.00 hod. a hurá na další cestu. Ve Valašské polance ranní káva u čerpací stanice a pak už Leo vyšlapoval směr Valašské Klobouky, Broumov-Bylnice, odbočka směr Slavičín a do Bojkovic. Tam jsem se musel poptat na cestu, moc dobře to značený nemaj, kudy na Komňu a nahoru do Bílých Karpat. Po úzkých silničkách jsem dojel až do Lopeníku a Březové a zase dál jsme s Leonidem pokračovali až k hlavní silnici u obce Strání, kde jsme odbočili směrem na Slavkov. Ve Slavkově jsem si dal polívku a pak už nás čekala Blatnička, kde jsem odbočil doleva směrem na Louku, Lipov, Tasov a už mě vítala Strážnice. Ty hradby ve Strážnici na začátku a konci města jsou luxusní.

Po malé pauze u benzinky a nezbytné startce jsem se vypravil na cestu domů směr Jihlava, Havlíčkův Brod, Chotěboř a v 16.15 hod. jsem přijel na Seč.

Celkem jsem najel 912 km a ještě dnes v myšlenkách zpracovávám všechny ty krásy, které jsem cestou viděl. Leonid vyšlapával bez problémů, však jsem ho šetřil a víc jak 85 km/hod jsem nejel. Musím přiznat, že v těch ukrutných kopcích a posléze na dlouhých rovinách schází síla a obsah. Ale zvládnul to i s mojí váhou. On je v pohodě a já mám zadek......no radši bez komentáře.

Takže dole je adresa na rajče, kde se můžete podívat na pár fotek. Kdy pojedu dál ještě nevím, ale začínám ve Znojmě.

http://o01.rajce.idnes.cz/Polovina_meho_snu_1-3.5.09/