od Pilot » 18 pro 2006, 11:02
Ahoj všichni, můžu eště k těm autům? Tohle jsou moje dvě berunky, ne teda konkrétní kusy, protože oba jsou v garáži na špalkách :rolleyes: ale aspoň pro představu.
1.Renault 16 TX, motor 1,6 5ti kvalt, interiér hnědá kůže a kdo zná film Mladý muž a bílá velryba, zná i mé auto, hrálo v něm. Plně pojízdné, čekáme na nové kryty světel z Francie a na jaře lak.
2.Renault 5 Gordini turbo, motor 1,4 5ti kvalt, 16 ventilů, stříkačka Magnetti Marelli, chladič vzduchu, sekvenční BOV ventil, 235 koní, keramická spojka, ne nadarmo se tomu říkalo Vzteklej trpajzlík. Momentálně po kompletní rekonstrukci kastle, GO motoru (horor na to něco sehnat), chybí lak (Gordini blue), interiér modročerný mikroplyš a flock, musím namontovat Sparca, Sabelty a vykrást nějakou banku abych na to měl. Ještě mám jednu R5 ve standartu, s tou jezdí přítulkyně, chystám zástavbu motoru 1,8 16V. Prostě jak to smrdí benzínem, tak mě to baví B)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Daelim NS II, výfuk Don Chrochtallo, filtr Green, karburátor Keihin, odlehčená klika, Garfield na nosiči