no tak nad tou yamahou sem taky přemýšlel protože mám doma toho zesta má údajně 19,5tis já osobně si myslim že má aspoň jednou tolik a spokojenost! jinak asi pojede líp než scooter už jenom kvuli tomu že to nemá variáor což je tzv žrout výkonu a když si s tim pohraješ tak to poletí jako drak!
tady neni nad cim vahat!! sice to pujde po roce z domu ale tak to proste je !kazdy chce porad vys a vys
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
Nechapu, proc kupovat 50 s 6-ti stupnovou prevodovkou... Tam nebudes nic jinyho delat ne radit kdyz o jede 65... To me nepride moc uzitecny, pochopim u 1100 kde to jede na 2 kilo...
Super, značková Yamaha s výkonem 1,8kW a 6-ti stupňovou převodovkou dlouho jsem se tak nenasmál...LOL
To je jak moje bývalá Yuki, která měla 1,7 kW Kdo si myslí, že je fajn za takový slabý šrot vyhodit tolik peněz, nehledě na to, že další prachy do toho třeba nacpe je blázen..pánové zapojte mozek a neplácejte furt dokola, značka, značka, značka..tohle musí dojít i malýmu děcku.
" Který osvícenec přišel na to, že stroj kategorie AM nesmí překročit rychlost 45 km/h? Není už z hlediska rizika úplně jedno, když už své patnáctileté děcko pustím do provozu, zda jede 45 a překáží všem okolo, anebo splývá s davem osmdesátkou? Vždyť šlapací kolo rozjeté z kopce může upalovat 70 km/h. Nedivil bych se, kdyby se patnáctiletý řidič TZR, předjetý o pár „járů“ mladším spolužákem na esce, dal na drogy… "
hosi nekoho razeni bavi! proste sportovnejsi jizdu si uzijes spis ze spojkou v ruce a nohou na radicce nez jen otocenym plynem! jinak kdyz bych si mel vybrat jestli auto z automatem nebo z klasickou prevodovkou tak radsi beru klasiku!
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
Haha:D Vzdyt to spis vzbuzuje usmev na tvari, radoby "supersport" (alespon vzhledem) a sotva to jede a ty prachy.. 50tku jedine skutra! Cokoliv jineho minimalne v obsahu 125 nahoru Skutr si na nic nehraje, je to priblizovadlo do mesta a kdyz se to trosku poladi, tak i serie 50tka dokaze pekne palit od semaforu:) No a se 70tkovym valcem muzete i mimo mesto, aniz by vas vecne nekdo predjizdel
Řazení vs. variátor??? Pche!! Není nic lepšího, než když můžeš vypustit veškerej vztek vydrážděnýho motoru na spojku, která ho sotva pobírá a posílá dál na gumu, zoufale se snažící udržet na asfaltu!! V okažiku se ručička otáčkoměru láme o červenou hranici, lupne další kvalt, spojka a to peklo v návalu adrenalinu, doprovázený hysterickým řevem motoru začíná na novo!! A znova a znova!!! Jeden stupeň za druhým, až se Ti ta šílená rychlost snaží servat přilbu i s hlavou!!
...jo tak tohle mě bavilo na mý 5ti kvaltový 3,8kW pajdě asi 14 dní..