Tak uz mam jasno co koupit za maxika.Po dlouhych 3 letech mam jasno.Ted mam neco podobnyho o cem premyslim pres zimu.Jaro jsem si myslel ze by mohlo vyjit ale tot otazka.
Mam moznost z venku koupit ojetinu skutra za prijatelnou cenu a pry nebourany a udrzovany.Na fotky este cekam ale jinak to i vypada (nekdy) nez na fotce.Nebo pockat este(do 4 let) a koupit novyho skutra.Proto neutale i nekolikrat denne premyslim co by bylo vyhodny.Veskery pro a proti neutale porovnavam jak je mym zvykem protoze jista zkusenost mi uz stacila a uz je davno za mnou.Na delsi vylety aspon ted nemam cas takze bych ho ani nevyuzil jak se ma takze na nej zas tak nechvatam.Mam sice zkusenosti jen s novyki mymi dvemi skutry a s tim druhym jezdim dodnes (r.v.03) a k dnesnimu ma nalitano 23 212 km.Kazda garancka je delana v autorizovanym servisu se kterym jsu spokojen tak jak si to zajedu takovy to budu mit.Proste bez zavad (proti tomu prvnimu se to neda srovnat-viz muj test).
Pokud mate hlavne zkusenosti s ojetinami i z dovozu z venku jsou vitany.Pro pripadne zajemce v budoucnu tu bude aspon nejaka informace pro pripad dalsiho potencialniho zajemce co si nevi rady zda novy pokud jsou nebo ojetinu pokud nejsou finance.Ta druha verze tu bude asi prevysovat.Typuju.