chci se s Váma o něco podělit , minulý týden jsem umístil svůj inzerát k prodeji skůtru LIFAN zde i na server motoinzerce a zde na fórum , to není nic ohromujícího , ale během dvou dnů mi přišel následující mejl :
od : chris.richard700@gmail.com
tohoto znění : --
hello ,
i like the item and i am ready to purchase please let me know if the item is still available?
regards
v překladu :
ahoj ,
mám zájema jsem připravený koupit , prosím dejte mi vědět, jestli položka ještě je k dispozici?
pozdravy
no z podezření , že to není od nás , jsem napsal , že jo a jak si to představuje a odkud je , no a přišlo toto :
I am currently in UK and i am having a serious interest in the item so am ready to pay the price , please get back to me with your full address so that i can confirm with the shipping company if they can pick up at your area, so after that the payment and pick up can be arrange soonest.
v překladu:
Jsem aktuálně v UK a mám vážný zájem o položku tak jsem připravený zaplatit , prosím pošlete mi vaší přesnou adresu tak,abych mohl potvrdit lodní společností jestli oni mohou odebrat zboží z vaší oblasti, tak po tom platím a odebrat mohou co nejdříve.
Pokud ten český překlad není úplně 100% tak mne třeba opravte, ale chtěl bych znát Váš názor , myslíte si tak jako já , že jde o podvodníka , který mi příště napíše , že lodní dopravu musím nejdříve zaplatit já a on mi pak vše pošle na účet a nakonec už se stejně neozve ? Je mi to hodně podezřelé ...
Ono totiž nevím jak tu ta nákladní loď přistane , ve Stonávce je momentálně málo vody a do Těrlické přehrady nic neteče .(Jinak je mi jasné,že se jedná o lodní kontejner,nakládka tady někde kolem Ostravy)