O konkurenci jít ani nemůže! Ony totiž sečské hrnečky jsou unikátní a nenahraditelná umělecká díla a každý kus je originál s vlastní duší a s láskou dělaný... Tyhle nerezy jsou "jenom hrnky", byť praktické... :rolleyes: ...toliko vysvětlování a vezmem si s El. taky 2... (to jako každej jeden... :p)
Koukám že zájem asi bude. No vzhledem k tomu že se nikdo z vás nevyjádřil co všechno by na tom hrnku mělo být
a protože dost z nás si ho asi bude brát i na srazy skůtrmota,tak bych to viděl tak,že na ně nechám udělat jen samotné
nicky. A nebo se vyjádřete.
[quote=MikyMiky]Koukám že zájem asi bude. No vzhledem k tomu že se nikdo z vás nevyjádřil co všechno by na tom hrnku mělo být
a protože dost z nás si ho asi bude brát i na srazy skůtrmota,tak bych to viděl tak,že na ně nechám udělat jen samotné
nicky. A nebo se vyjádřete.[/quote]
NE!!! V žádným případě tam nesmí chybět logo a nápis skutrforum.cz!!! Bez toho ho nechcu!!! B)
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
Nazdárek.Já bych chtěl jeden-KERIM-LOGO a pod něj SUZUKI,šlo by to?Jinak SUZUKI a KERIM.To by bylo pro mého miláška scoota.Děkuji předem. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
No pokud budes tak rychlej jako s burakem tak nevim nevim :p :p :p
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
[quote=Kerim]Nazdárek.Já bych chtěl jeden-KERIM-LOGO a pod něj SUZUKI,šlo by to?Jinak SUZUKI a KERIM.To by bylo pro mého miláška scoota.Děkuji předem. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:[/quote]
Neměl by být problém. Akorát jsem nepochopil jestli chceš jeden nebo dva(pro skůtra)