jestli bych mohl technickou takhle se mi to líbí jenom jestli by nešlo otočit nápisy když vezmu hrnek do pravé ruky abych viděl nick
jak máme doma dva a uděláme si kafe tak to furt otáčíme aby jsme viděli čí je čí
Naposledy upravil kraken.99 dne 05 říj 2008, 22:12, celkově upraveno 1
[quote=Kerim]Ahoj.No jak je tam ten mustr miki,tak pro mě nad to Kerim napsat ještě SUZUKI.Šlo by to.Byl bych moc vděčnej.
[/quote]
Pokusím se.Já ti původně asi špatně rozuměl. Myslel jsem že chceš hrnky 2. Jeden s nickem a jeden
se Suzuki jak byly tady na těch fotkách.
Nechceš tam radši jenom ten nick? Co když časem změníš stroj?
[quote=kraken.99]jestli bych mohl technickou takhle se mi to líbí jenom jestli by nešlo otočit nápisy když vezmu hrnek do pravé ruky abych viděl nick
jak máme doma dva a uděláme si kafe tak to furt otáčíme aby jsme viděli čí je čí [/quote]
Vezmi to s té druhé stránky. Když nás bude na srazu 50 a všichni budem pít kafe tak uvidíš z těch co
neznáš kdo je kdo.
A DOMA SI PIJ LEVOU
Naposledy upravil MikyMiky dne 05 říj 2008, 22:23, celkově upraveno 1
Příteli,já jsem inv.důchodce,tak můžu na sto pro tvrdit,že toho scoota budu mít dýl než ten hrnek.Když to půjde,tak i stím SUZUKI!!!!!!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Miki, já se mrknu co mám doma, myslím, že už jich mám několik a žádnej nepoužívám
Já piju jen malý kafe a velkej čaj. Tedy 0,15 a 0,4. Proto jsem měl i u Maxe jako jedinej 0,15.
Nechtěl jsem prudit, ale když už se ptáš, uměl by jsi i malej?
[quote=Gullwing]Miki, já se mrknu co mám doma, myslím, že už jich mám několik a žádnej nepoužívám
Já piju jen malý kafe a velkej čaj. Tedy 0,15 a 0,4. Proto jsem měl i u Maxe jako jedinej 0,15.
Nechtěl jsem prudit, ale když už se ptáš, uměl by jsi i malej?[/quote]
Jednám spíš o větších. Ale menší asi těžko. Přeci by nebyl problém ho zalívat jen do půlky,ne é???
B) B) B)