Miky,ale dovedeš si představit,co by to bylo za pecku,kdyby jsme v Jihlavě seděli každej u svého hrnku?No to by nám musel závidět snad každej :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
[quote=Kerim]Miky,ale dovedeš si představit,co by to bylo za pecku,kdyby jsme v Jihlavě seděli každej u svého hrnku?No to by nám musel závidět snad každej :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:[/quote]
Kerime,to by snad i šlo, hrnky možná už hotový budou, ale nevím,nevím, pro nás z čech je to do Jihlavy
v této roční době a hlavně počasí už nééé zrovna lákavá vyjížďka.
Ale byla by tu možnost. Myslím že se tam chystá kraken, tak jedině nějak přes něj.Uvidíme
Už se těším, jak se z hrnku napiju. Mám takový jako dárek od firmy mého kamaráda a pije se z něj dobře, hlavně neoálí, když se hned po nalití vezme do rukou.
[quote=Balu]Už se těším, jak se z hrnku napiju. Mám takový jako dárek od firmy mého kamaráda a pije se z něj dobře, hlavně neoálí, když se hned po nalití vezme do rukou. [/quote]
Chraň vás pánbůh z nich pít !!!!!!!! Sou jen na vokrasůůůů!!!! Jéééééé,já vám to neřek??????
Nevadí ... koupím si benzince kafe z automatu a ten plastovej posadím do nerezovýho , aby mě nepálili prsty ...
Neboj , já z něj ani pít nechtěl
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
[quote=MP]Nevadí ... koupím si benzince kafe z automatu a ten plastovej posadím do nerezovýho , aby mě nepálili prsty ...
Neboj , já z něj ani pít nechtěl [/quote]