Motorka je všechno na dvou kolech za sebou s motorem, pokud to zrovna není motokolo, nebo moped. Skůtr se od motorek hodně odlišuje tím, že nemá klasickou převodovku, nádrž mezi nohama a naopak tím že má bohatou kapotáž, kufr pod sedadlem a maxíci větší plexi a víte jak to je, když se někdo odlišuje... Myslím si, že motorkáři, kteří nezdraví a neodpovídají na pozdravy z důvodu, že oni jsou nejlepší a nejrychlejší mají úhel pohledu nejen na silnici asi tak 5°, nemají pravé motorkářské srdce a jsou to vlastně motorkářští rasisti. Druhá věc je jak někoho pozdravit v 280-tce a nepřijít při tom o ruku :p -
http://video.novinky.cz/sekce/video/dop ... 163&page=4 . Skůtr beru spíš jako pohodlnou pohodovku pro cestování a neúnavného dříče při dopravě do pr... , maximálka je pro mě na posledním místě a když zrovna nezaspím jezdím stylem Ohka - prostě pohoda. Ale jinak, proč vlastně tohle téma vzniklo? Motorkáře který by neodpověděl na pozdrav jsem potkal možná jednoho a to jel zrovna těch 280, nebo je to tím, že většinou zdravím první já? :thinking: