Zadárec,
měl bych na místní motorkáře jeden dotázek (asi si budete všichni klepat na čelo). Hromada z vás jezdila/jezdí taky kromě skůtra i na "normální motorce" - tak mi určitě někdo poradíte. Protože mě motorky tak trochu chytly, abych se přiznal, reálně sem zauvažoval o rozšíření řidičáku o skupinu A. 50ka je sice dostačující na Prahu do kolon, ale co si budeme nalhávat, na nějakej delší výlet to není. Protože sem ale NIKDY neseděl na motorce s řazením, chtěl jsem si nejdřív před autoškolou koupit nějakou slabou je.ku s řazenim, kterou bych mohl řídit i na "B", abych nebyl pak v autoškole za úplnýho trotla. TAK, a teďka onen zapeklitý dotaz:
Existuje vůbec nějaká varianta motorky s řazením, která je 50ccm a má v TP max 45km/h, na který bych se mohl nejdřív já sám vyválet někde ve škarpě, abych se pak neválel s instruktorem? Jedinej můj požadavek je co nejmenší pořizovačka, protože to chci koupit, přihlásit, naučit se, odhlásit a prodat. Hlavně mě nebude štvát, když si to pak nechám někam uject. Napadla mě Jawa 50 (pořizovačka 3000-4000tis), ale má v TP 45km/h, aby to šlo řídit na "B"?
Předem moc díky za odpovědi a případně další varianty motorek.