Dándí píše:Milý tomikm, honda piš prosím tě spisovně a to Hondááááááááááá. Děkuji
Za druhé, nejsem si jist, že ostatní značky to mají jak ty píšeš. Jediné co vím je to, Kymco MyRoad 700 je zaručeně stroj vážící 300 kg a má tak nějak štelovatelné tlumiče a těším se až nám to někdy po Praze ukážeš jak to kličkuje v zácpě, protože chci vědět do čeho jdu než to koupím. Jistě to bude zajímat i ostatní.
Dándí: to Hooooooooonda bylo záměrně
Ano, váží 300kg. Před MyRoadem jsem měl Majesty 400 která má kolem 220kg a věř tomu nebo ne, ale MyRoad je podle mně lepší ovladatelnej a to i při kličkování v zácpě (a to hodně jezdím ve dvou). Jednu takovou pražskou jsem si "užili" ve čtvrtek v Uhříněvsi. Svědkem tomu byl i jakýsi kolega na MP3, kterého jsem si dovolil v zácpě předjet. Chceš-li vidět ho v akci, rád předvedu, osedlej pětikilo a přijed. I v Táboře míváme zácpy. Snad mi budeš stíhat . Lepší se mi s ním i manipuluje, když ho parkuju do garáže a pod. Je lepší vyváženej. Jen do vršku se hůř tlačí, to je fakt. A dělej si ze mně prču jak chceš, je to prostě holej fakt.