Na začiatok. Ak sa nachádza také vlákno tu. Kľudne môže admin spojiť. Už teraz ďakujem.
Nuž bol som dnes na výstave v BA a dojmy sú rozporuplné. Naviac chýbalo kymco a yamaha čo bola škoda. Ale s tým nič neurobím.
Prechádzal som skoro všetke motorky i skútre. A tak ako bolo spomínané so skútrov čo bolo k dispozícii Burgman 400 bol super. Tuti fruti. Sedelo sa parádne, ergonómia na jednotku. Proste balada. Asi fakt oprávnené je jednotkou po svete. Ale tá cena skoro 7000 eur to zaklincovala. Potom som obzeral Sym.
Môj favorit Citycom 300i bol tam. A dojem zanechal troska rozporuplný. Citeľne bolo vidieť za na kvalite sa šetrilo oproti SH. Proste licovanie farba celkovo posed bol iný i keď ochrana pred nepriaznivým počasim vyzerá super.
SH 300i kvalita uno bellissima. Krásna mašinka aj akceptovateľná cena.
Vespa 300 gts. Taká malá milá sranda, fakt srandovne pôsobí pri predstave 120 km/h.
Joymax a Forza jedným slovom bratranec VS sesternica. Veľmi podobne pôsobia aj kvalitou i povedzme dokonca trocha aj cenou.
Kawasaki J300 no asi najkrajší skúter čo som videl teda osobné pozorovanie.
Posed OK, kvalita OK. Veľmi sympatický.
A tu je kameň úrazu cena pomer kvalita. Potom som som odskúšal rôzne moto. Verys, NC, HD street a ďalšie stroje s cenou od 6000 eur. Dvojnásobný výkon oproti skutru za pomerne malý príplatok..
Keďže moje dochádznie za prácou by bolo plus mínus 100 km dohromady s tým, že cieľ je centrum BA a občas aj veľa motania po okolí. Tak sám sa neviem rozhodnúť.
Fakt ma tie motorky motivovali.
Ale ochrana pred počasim hovorí za skútre, no srdce motorka.
Preto píšem tento dotaz keďže sú tu členovia ktorý prešli od skútrov na motorku. Vôbec menili by ste opäť motorku za skúter?
Mňa by zaujímalo ich porovnanie hlavne pre bežný život s motorkou či skútrom.
Neviem sa rozhodnúť. Zatiaľ osobný favorit so skútrov je J300 a motoriek asi NC 750. Skutočne by som ocenil nejaký spôsob porovnania.
Na výstave mi dovozca potvrdil príchod novej Aprília SR max. Preto ju ani ne vystavovali a ani nepredávajú. Len nevedel povedať kedy bude. Či toho roku alebo až o rok
Tak oneee ťapkaci fone