Jasné, DPH je mocná zbraň Pokiaľ človek kúpi a povedzme skoro okamžite predá, vtedy sa to veľmi neoplatí, ale napríklad predaj po desiatich rokoch, kedy je už skúter dávno odpísaný a za zostatkovú hodnotu, platíš samozrejme DPH tiež, ale z oveľa nižšej, zostatkovej predajnej ceny. Takže DPH ako zľavu má význam chápať vtedy, ak človek kúpi nové, vrátia mu DPH z nového skútra a predá za zostatkovú hodnotu po dlhšej dobe a platí samozrejme iba DPH zo zostatkovej, teda oveľa nižšej ceny
-- 22 kvě 2021, 17:20 --
Chlapi, ja asi prestanem už špekulovať a zostanem pri mojom X Maxe! Prisahám Bohu, čím viac na ňom jazdím, tým viacej mu prichádzam na chuť Je to skvelý skúter, aj keď môj prvý a teda nemám veľmi s čím porovnať, ale teda pevne dúfam, že sa s niektorými z Vás stretnem a môžeme si to navzájom prípadne na chvíľu vymeniť a potestovať Ale predsa len sa mi nedá neopýtať sa, tá Kawasaki Z 900 RS ma stále prenasleduje.....Aká je jazda na naháčovi? Myslím hlavne do akých teplôt a rýchlostí ešte jazda nie je nepríjemná, ako je to s hmyzom, vetrom....dá sa na tom aj trochu pocestovať, keby išlo do tuhého? Už som to v krátkosti riešil v inej téme myslím z Foresterom ktorý má tuším Horneta, ale predsa len, ak je tu niekto kto reálne naháča jazdil aspoň jednu sezónu a má teda k tomu čo povedať, ocenil by som krátku recenziu....