Chlape, presne viem, ako sa cítiš
Jazdil som desať rokov na veľkej motorke, /CBR 600F/ potom sedem rokov pauza, a tento rok na jar som kúpil skúter /X-Max 400/ A odvtedy ma prenasledujú pochybnosti, či som sakra urobil dobre....Pôvodne sme s priateľkou snívali o veľkom cesťáku v štýle Kawasaki Versys 1000, predstavovali sme si dlhé cesty a predĺžené víkendy, potom prišlo vytriezvenie a keď sme zvážili náš reálny voľný čas vs. dĺžku sezóny /triezvo rátam 1.5-31.9./ vs. vhodné počasie práve keď by sme mali ten voľný čas, vyšlo nám že väčšina ciest by boli aj tak moje cesty do práce a prepletať sa na tej krave mestskou zápchou, to je už naozaj na zamyslenie....Tak teda manželstvo z rozumu, X Max 400. Ideálne na cesty do práce, 400vka motor zvládne aj sem-tam jednodňový výlet vo dvojici, nízke prevádzkové náklady, uspokojivé cestovné rýchlosti....Človek by si povedal, dilema vyriešená
.....Ale kde že
Ako náhle bol skúter v garáži, začalo to vo mne opäť hlodať a už pokukujem po retro naháčovi, niečo v štýle Kawasaki Z 900RS. A mám na to aj pádne argumenty
Ľahký, obratný, super dizajn pre ten kúsok extravagantnosti čo vo mne zostal, veľký fan faktor pre jazdu "len tak"... Normálne už ľutujem, že som nezobral 125kový skúter a k tomu niečo takéto....Ale obsedávať dve motorky, to by som asi reálne fakt nestíhal....
Takže sa vôbec nemusíš obávať, myslím si z vlastnej skúsenosti, že tvoje dilema nie je ľuďom čo zdieľajú vášeň pre jednu stopu vôbec neznámym pojmom....
-- 20 kvě 2021, 07:17 --
:mrgreen: Pre úplnosť ešte dodám, že som znamením blíženec, takže to mám tak trochu od prírody, vymýšľať a chcieť vždy tú druhú možnosť a spochybňovať svoje voľby.../kto zdieľa rovnaký osud a podobný dátum narodenia, určite dobre vie, o čom hovorím
/