Aj ja som si to pred nedavnom zrovnaval v hlave ci novy skuter alebo motorku a vyhral to skuter.
Hlavne pre jeho praktickost - mozem ist na nakup, vybavovacky, vylet a vzdy je kde dat prilbu a ine veci, nemusim kupovat ziadne dalsie kufre a podobne. Dobra ochrana pred vetrom a ani ked ta zastihne cestou do prace dazd tak neprides taky mokry.
Dalej udrzba - netreba cistit a mazat retaz. Servisne naklady su nizsie. Netreba radit. Spolujazdec ma sirsie a pohodlnejsie sedlo, nez na motorke. Spotreba - sice aj niektore silne skutre zeru viac, ale ak by mi mala motorka zrat 4 litre, tak to uz straca ekonomiku a rovno mozem ist autom ktore zerie 5 a je pohodlnejsie.
Toto je moj pohlad na vec a urcite na dojazdy do prace a jazdy po meste je praktickejsi skuter. A ani o zazitok z jazdy strach mat nemusis, moj prvy skuter je pcx a jazdim s nim aj dlhsie trasy a uzil som si spustu vyletov a aj zakruty, na prvu motosezonu si ja osobne nic lepsie na zoznamenie sa s 2 kolesami neviem predstavit a ver mi, ze nastala i situacia, kedy som bol rad, ze mam len 125ku a nesiel som rychlejsie. Ale teraz po roku, uz chcem nieco silnejsie a pohodlnejsie. A kedze sa bavime o vykonnejsich skutroch ktore nemaju problem drzat dalnicne tempo, nevidim ziadnu prekazku s tym ist kdekolvek hoci aj po svete, ved su chlapci co cestuju na fichtloch