od Tomulátor » 07 bře 2008, 23:19
[quote=Gullwing]Héj vy jste tam byli ještě večer? Já ten čtvrtek ráno nakonec nemohl a tak jsem si tam na skútikovi zaletěl až dnes odpo. Cyklopsova buráka jsem tam taky u zábradlí viděl. Ale na něj jsem neměl číslo. Já myslel, že jste šli ráno v 10.00. Nebo to jste tam byli od těch deseti?
A co jste nakoupili? Já jsem jen objednal ten nosič a u Givi kufírek. Dali 10%. Jinak jsem lítal mezi Malaguti zastoupením a ABčkem, protože mi odchází v karbeci podtlakový šoupátko a chci to na záruku, která mi teď končí. Mimochodem ten díl stojí několik tisíc. Jinak tam bylo hrozný vedro a já ještě navlíklej na motorku, pivo nemoh,.... Voseděl jsem kde co, a do tý GP800 asi nepudu. Nejvíc mě asi dostává T-max. I když jsem ho v Yamaze oslintával mockrát, tak takhle, když má člověk možnost posedět pár minut po sobě na všem možnym,... Teď mě nebijte ale je fakt, že ty Burgouši by omladit trochu potřebovali. Dneska jsem si to znovu říkal.[/quote]já jsem zase dnes lítal mezi Derbi a Burgmanem a docela se mi Burgman zamlouvá, nikdy jsem si maxíků nevšímal, ale jen do doby, kdy jsem na něj sednul.
SUZUKI Burgman 200 K8
Tydlifón: 604 401 940
Suzuki Burgman prodán, nahrazeno Honda CB500F 2016
Skútr Klubu Ústeckého Kraje www.skuk.cz