[quote=Pumpa]takze ja budu na vystavisti v patek tak kolem 8.30... a projdu si to pekne v klidku ... B)
[/quote]No jo Pumpa, ale výstaviště je otevřený mám pocit od 10:00 h, to bude asi hodně piv a klobásek od 8:30 do 10:00
SUZUKIBurgman 200K8 Tydlifón: 604 401 940 Suzuki Burgman prodán, nahrazeno Honda CB500F 2016 Skútr Klubu Ústeckého Kraje www.skuk.cz
[quote=Tomulátor][quote=Pumpa]takze ja budu na vystavisti v patek tak kolem 8.30... a projdu si to pekne v klidku ... B)
[/quote]No jo Pumpa, ale výstaviště je otevřený mám pocit od 10:00 h, to bude asi hodně piv a klobásek od 8:30 do 10:00 [/quote]
jenze je tam budu uz pred oteviraci dobou a v klidku si to projdu a vypadnu driv nez tam ty lidi vtrhnou a uslapou me :cyclops:
Slava,nazdar vyletu,nezmokli sme,uz sme tu.Ostrava hlasi dojezd v poradku dom,super vystava,uchozeny jak mamlas,diky Fispemu,Eleanor a Witchovi za doprovod,doufam,ze se jeste potkame.
ps:zrovna doluju fotky
Nazdárek petrzet...my jsme taky uťapkaní a samozřejmně neslyším nic jiného,než jak foťák,fotky atd.... Ale bylo to super,jsme prošli pak zbytek a asi o půl sedmé odcházeli...ještě mě dotáhli na ten velký řetízkáč,ale to jsem už málem blinkala! :cyclops: :cyclops: :cyclops: a nakonec jsme potkali Cyclopse!hihihihi
Ráda jsem Vás poznala a určo dojeďte do Šlapanic,tam to teprv bude masakr!!!!