Na tak dlouhou a krásnou cestu by to chtělo víc času... Zvažte trasu "spodem" od Andermattu, přes Furkapass a rhonský ledovec je parádní sjezd do údolí Rhony, směrem na Münster a Fiesch, dále přes "středověká" městečka Brig, Leuk, Sion. Ve Vispu si můžete udělat zajížďku do Zermattu (Matterhorn!). Dále na Martigny (antika) a nakonec kolem jezera do Montreaux. V případě, že by se vám tahle trasa zamlouvala, mám pár tipů na zkouknutí... Mimochodem, ve Švajcu je síť poměrně levných a kvalitních hostelů "Jugendherberge".
No, právě. Freddie je dobrej nápad, ale v tomhle případě je samotná cesta přes Alpy lepší než cíl, motorkářsky vzato. Když už "přetrpíte" Německo, byla by škoda ten Švajc jenom proletět...
Tak koukám, že ze 4 dnů už je skoro 14 dní Ne teď vážně. Volno mám jen SO - ST s tím, že domů bych chtěl dojet už v úterý ... tu středu mam jako fóra, kdyby náhodou něco, i když doufám, že samozřejmě nic nenastane.
Návrhy tras vypadaj víc než dobře. Socha FM v Montreux je brána jako cíl, ale jak píše ajfel ..... ta cesta přes Alpy bude stát za to
No tak je pravda, že to sem nečekal Budu si k tomu muset pořádně sednout a podívat se na možné trasy a počasí v téhle době, tak abych byl na čt/pá připravenej
no tak to pak neni co řešit , ale tvůj optimismus by sem chtěl mít taky Během týdne si ještě sednem nad trasou s fokym a pak sem hodíme nějaké návrhy tras ... teda foky už sem něco dával.
Jinak mi psal jel.en, že v danej termín dovolenou bohužel nedostane , ale snažil se