Tak jsem si dneska malinko hrál, a vymyslel jsem lehkej nástřel toho co by se dalo ject, zkuste na to mrknou, co na to říkáte. Dík
Montreux a zpětProtože je nuda ject těma samejma trasama tam i zpět, udělal jsem menší "kolečko" Švýcarskem. Začátku Praha->hranice si nevšímejte, to pojedeme normálně dálnici. Výjezd teda z Prahy v sobotu ráno. Sobotní průjezd Německem po dálnicích, kde bychom zastavili někde pod Karlsruhe (Před bodem "C", ideálně až úplně dole před Švýcarskou čárou - na kontě cca 650km) se spaním na neděli. Z Německa bych se pokusil ukousnout v tu sobotu co nejvíc (reálně, žádný závodění), aby nám zbylo co nejvíc času na co nejkratší kochací průjezd Švýcarskem. Cesta tam je tedy horem. V neděli bychom, když to dobře dopadne, měli doject do Montreux (D) kde si někde budeme muset sjednat nocleh. Pokud vyjedeme v neděli ráno trošku dřív, měli bychom dorazit kolem oběda do Montreux, což by bylo úplně luxusní. V pondělí ráno bychom se vydali směr domov, ale spodní trasou - částečně přes Alpy a kolem jezer
trasu 375km do podle všeho slušného
campu Wiedehorn (E) by mělo jít za den dát. V úterý ráno by nás čekal 606km dlouhý přesun opět po německých dálnicích domů.
Jinak pokud by byla nálada a čas, tak by se dal návrat zrealizovat přes Rakousko (+-2100km). To by vyšlo to úterní finále ale na +-800km
Takže to asi až na někdy jindy