Tak to jsem zvědavej, ale nemysli si, že u mě to bejvá jiný třeba na Orlím hnízdě jsem měl sebou jenom takovou malou krabičku (TomTom) a nezapnul jsem ji ani jednou a vše vymejšleli, plánovali a celou trasu nás vedli Pavel a Peťas
S cestou mimo dálnice počítám, ale jakejs takejs cíl by měl být, aby se nakonec z návštěvy Montreaux a sochy Freddiho Mercuryho nestala návštěva Černobylu
Nejdůležitější je odjet denně určenou dávku km a najít včas ubytování
No já nevim jak šprechtíš, ale já měl z angličtiny vždycky z milosti 4ku takže to s domlouváním ubytování nebude tak žhavý. Jinak nevim jak se stanem, jestli teda vůbec tahat s sebou, nebo spaní v campech prostě vyloučíme?
| Life is better with MY KTM | Žijte naplno...tenhle kolotoč jede jenom jednu jízdu...
Tak to bude zajímavý Jedinou větu, kterou umim říct je že nemluvim anglicky , ale vzhledem k tomu, že pojedeme přes Německo, tak tam bych alespoň dobrý den říct mohl Stan + spacák bych sebou jako nouzové řešení (pokud bude hezky, tak nejen nouzové) vzal určitě (přece jen zabere minimum místa a hodit se to může)
Tak blembák mám stan je docel kvalitní takže ho beru také dovolenou mám zamluvenou tak snad jí dostanu máme totiž docela dost práce což je dobře takže vzhuru do Montreux
Tak ještě uvidíme jak na tom bude Cyclops, ale doufám že taky dobře
Když se tak probírá PMR v tématu Biofarmy (Hospoda U Štěpána), tak bych ho nastínil i tady Na cestu v zahraničí s PMR počítám (vyzkoušeno na Orlím hnízdě a je to výborná věc), takže pokud někdo nemá, tak je určitě čas si PMR opatřit a nebo na cestu půjčit Podmínkou to samozřejmě neni, ale ..... doporučuju
Já PMR mám, jenom mám těďka Cobru v reklamaci. Snad to do tý doby bude OK. Docela bych potřeboval aby se vyjádřil Cyclops co a jak, abych si natvrdo dal dovolenou. Hoj.
| Life is better with MY KTM | Žijte naplno...tenhle kolotoč jede jenom jednu jízdu...
Tak ještě je to nějakej pátek co pojedeme, takže bys to PMR už měl mít
Termín mam v práci už nahlášenej, ale ještě čekám na schválení od ředitele, který momentálně čerpá dovolenou, tak až se vrátí plnej dojmů a odpočatej, tak mu dám dovolenku podepsat a věřim, že to podepíše