lol vy mi dáváte s matikou bojuju taky syn je v 5.třídě a já zjistil že vůbec nevím o čem je řeč a to mě matika bavila jen už je to holt pár desítek let další velký problém je angličtina kde učitelka nechce pochopit že s ním nemůžu dělat domácí úkoly protože mi na to těch 8 let ruštiny nějak nestačí
Tome, já jiščo ně množka gavarju parusky, bohužel teď mím zaměstnavatelem jsou Američané a s ruštinou si tam jaksi nevystačím a i já jsem se donutil učit se anglicky na stará kolena, i když jsou mladší než ty tvoje
SUZUKIBurgman 200K8 Tydlifón: 604 401 940 Suzuki Burgman prodán, nahrazeno Honda CB500F 2016 Skútr Klubu Ústeckého Kraje www.skuk.cz
Já to měl na škole dobré. Matikář naštěstí pochopil, s kým má tu čest a zadal mi vždycky příklad, sám ho vypočítal, dal mi za 4 a odchod středem. Stydím, ale nemůžu za to, že matematika je pro mně tak neskutečně abstraktní obor, i když je vlastně relativně exaktní, sakra.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
ono taky každá škola učí jinak atd. Synovec (11) taky má takovou matematiku, to je pravda. Připadá mi, že jedou nějak moc vysoko, přitom polovina z těch dětí nasobilku neumí a světě div se, ani neví který měsíc je šestý, třetí atd:-( Neumí základní věci a cpou jim vědu...
Škoda Octavia III 1.4 TSi, Elegance Plus Suzuki DL 650 V-Strom K7