Děkuji za všechny odpovědi (i když teda nevím - s tou "bezpečností, parkováním, brzděním"... kdybych chtěl od motorky tohle, než předělávat GW, snad raději rovnou plechovku?) Zvláště pak
janonovi za bezva odůvodnění, že "na techto strojich... pri zastaveni nemusi clovek sundavat nohy na zem"
Ale abych zopakoval: neptal jsem se obecně, proč si někteří dospělí lidi kupují tříkolky. Ale spoléhal jsem, že třeba právě oni budou lépe vědět, vážně:
proč někdo nemalým úsilím zprzní - z mého pohledu - něco tak krásného, jako je zrovna GoldWing (když tím notabene dosáhne nikoli větších náklonů a menšího poloměru otáčení, ale stejných jako dřív)? Mně se ten malotraktůrkový čumák prostě nelíbí.
Inteligent uvidí položenou otázku a vynasnaží se najít na ni odpověď.
Zamindrákovaný nešťastník, který se zřejmě celý život pokouší posílit sebevědomí urážením druhých, na které jinak nemá - jistěže z bezpečné vzdálenosti
- bude holt hledat ve všem, co se kolem něj šustne, kritiku (
) nebo raději rovnou útok na svou osobu. Zbytečně.
(BTW mohl bych Ti, ubohý Michale, opáčit v podobném duchu: že koloběžka je proti trojkolce vyšší level - pro ty, kteří nepotřebují pomocná kolečka. Ale co po tom: jezdím na kole, bruslích, lyžích, skútru, autem. Kolobrndu jsem už nechal dětem.)