malincik píše:...příklad z Paříže : zbloudil jsem, octnul jsem se na kraji jednosměrky, vmžiku u mne byl policajt na motorce (stál jsem pod tou značkou a studoval mapu jak ven a kam dál) zaklepal na okno, ukázal jsem mu cíl a on jen ukázal abych jel za ním a na cesté, která vedla k cíli mi kývnul, abych jel a zasalutoval...
janon píše:malincik píše:...příklad z Paříže : zbloudil jsem, octnul jsem se na kraji jednosměrky, vmžiku u mne byl policajt na motorce (stál jsem pod tou značkou a studoval mapu jak ven a kam dál) zaklepal na okno, ukázal jsem mu cíl a on jen ukázal abych jel za ním a na cesté, která vedla k cíli mi kývnul, abych jel a zasalutoval...
janon píše:malincik píše:...příklad z Paříže : zbloudil jsem, octnul jsem se na kraji jednosměrky, vmžiku u mne byl policajt na motorce (stál jsem pod tou značkou a studoval mapu jak ven a kam dál) zaklepal na okno, ukázal jsem mu cíl a on jen ukázal abych jel za ním a na cesté, která vedla k cíli mi kývnul, abych jel a zasalutoval...
Doufam, ze se nekdy ceska policie dopracuje k necemu takovemu. Aby konecne alespon trochu dostala, svemu sloganu...
Santa píše:..ja a to jako proc ze dalkovy mam vyp.a oni ze mam zap. DENNI sviceni k hl.svetlu a ja jim rikam proc jim to vadi (bylo sero a misty mlha) rikam jim ze to nedelam pro ne ale pro sebe abych byl vic videt ne to je nezajima udal sem prstupek a tim to konci pro ne....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků