nedory píše:represe - jenže PaCH nevidět, jen někde za bukem, kde se dá lehce a bezpečně vybírat, nejlíp 5m před koncem obce. Za tento týden mám najeto cca. 2000km a policajty jsem viděl jen v německu, u nás ne. Asi nemaj na benzín či co, a včera si mohli jen na tom krátkým úseku vydělat na výplatu do vánoc i s prémiemi.
(oni jsou venkoncem naprd, nedávno mi do zahrady vlezli 4 kašpárci, 3 stihli utýct, čtvrtej naštěstí ne. Policajti, když zjistili, že jednu dostal se mě pokoušeli navézt do napadení chudinky, co vlezla na můj pozemek bez pozvání s úmyslem ničit. A promlouvali mi do duše, že jít proti 4 je moc nebezpečné a příště mám volat je, že jsou na to školený a takdál.... a to, že dojedou za 3/4 hodiny .... no co, maximálně drbanům postavím na kafe, namažu chleba a budu jim vyprávět vtipy. Chycenému kašpárkovi jsem vysvětlil, že příště jde první pes a teprve po něm já a to s hromovou holí/holemi a budeme se bavit. Já teda jo. PaCHu jsem to řekl taky s tím, že když mi nepomohli a neochránili mě, tak se o to musím postarat sám.)
No výborně, konečně jsem se dočkal někoho, kdo se bude snažit svalit vinu na někoho jiného, nezúčastněného. Z osobní zkušenosti vím, že tohle dělají nejvíc ti, kdo sami něco porušují, dostanou zaslouženou pokutu a pak jsou naštvaní na celý svět, nejlépe na policii, protože je to nejjednodušší (a dost slabošský, přece pak můžou machrovat v hospodě nebo třeba na diskuzním fóru jemu podobným, jak to policajtům osolil, že jo).
Je potřeba se zamyslet (to dá některým čecháčkům dost práce) a nespoléhat na to, že když bude někde policie dělat dohled nad BESIPem, že se česká povaha a myšlení rázem změní. Změna musí proběhnout hlavně v nás samotných, nejen co se bezpečné jízdy na silnicích týká. Bohužel je tu dost "chytrolínků", kteří vědí všechno nejlépe, a to je metla národa. To je jako když člověk narazí na vola.