[quote=KYBLOS]Taky uš ste něgdo měl tag wypatlaný nápady jako já a přemejšlel nad tím kam wyrobit nějakej kryt nad zadní kolo, na zadní blatník apod., aby se mu nenahodil tag moc scoot při dešti? Já nad tím dumám uš ňákej čásek, ale zatím sem to newydumal. Wim, že by to na wzhledu nic nepřidalo. To je mi sice jasný, ale na druhou stranu žijeme w čechách a celkem často tu chčije. No a gdyš prší, nechce se mi wyjet na scootu wen, nebo po dešti, páč si uš umim předstawit jag bude scoot zahnojenej aš se wrátim domů a taky si umim předstawit to mytí scoota
Zatim mě napadlo jenom dát tam mezi zadní blatník nad kolem a blatník, kterej má na sobě SPZku, ňákou gumu. Prostě aby se při jízdě na mokru nenahodil karbec apod. De wo to, že tam se mi to myje dost blbě
Tag co lidišky. Uš ste něgdo měl taky tenhle howězí nápad a pořešil ste to něgdo? Jestli se blázen jako já najde, jag ste to pořešili?
[/quote]
No snad ti pomuze muj vejmysl kterej je vyrobenej ze stary silnejsi duse.Vyhody jsou tyto:minimalni hmotnost,lehce ohybatelny proti plechu ci plastu,omyvatelny a snadno namontovatelny kryt co jsem si uz pred lety udelal protoze jsem mel stejny pocit jako ty pri ceste v desti popr. pri zasvineny silnici treba kdyz jezedaci vyjeli z mokrych poli a vono to blato na mokru klouze jako svine a tak vzdycky brzdim kdyz vidim kdejakej bordel na silnici.Pokud mi to sem pujde tak pridavam par fotek pro nejen tvoji informaci jak si pro inspiraci i pro ostatni.