Ahoj všem, dnes ráno 12.8.2014, byl ukraden skútr Silver Wing 600 v bílé barvě. Jelikož těchto vozidel není moc a jistě tento skútr mnozí znají ze Skútršňůry, prosím o zbystřenou pozornost v ulicích. Pokud někdo vozidlo zahlédnete, dejte mi prosím avízo, případně zmetka seřežte a zavolejte policii. Nejprve bych byl ale rád, kdyby upadl na schodech
Pokud někdo pomůže, rád se odměním...
Model: Silver Wing 600 - bez nápisů, dle foto má na zadní straně pouze reflexní reklamu. Má vysoký štít Biondi a výfuk LeoVince.
Barva: bílá
SPZ: 5A5121
VIN: JH2PF01A01K010769
A jelikož chci poděkovat zlodějům (podle videa už víme že jsou dva), a vím, že na díly to jednorázově neprodají za víc než za 15.000,-, nabízím za případnou informaci, která nás přivede k pachatelům (nikoliv ke skútru) 20.000,- na ruku. Vypisuji tedy oficiálně odměnu pro toho, kdo mi řekne, kdo si bez mého svolení vypůjčil mého skútra. Informátor zůstane samozřejmě anonymní!
Díky
Aktualizace stavu!
Musím se podělit o radostnou zprávu, můj skútřík se vrátil domů! Sice se někde ušpinil do černa, ale je můj a mám ho rád. Škoda, že pán co si ho nechal v nalezeném servisu připravit na dovoz, zemřel v roce 2015 . No, více zkusím spolu s viktorem popsat v článku na Skutrportal.
Dnes ještě zašlu link na video.