dusanSK píše:K službe spotreba.sk - takže webová služba (nepoužívam) má aj češtinu, aplikácia (pre mobil) len slovenčinu. Ak chýba nejaký model vozidla, stačí napísať priamo cez aplikáciu vývojárovi (cez tlačidlo "ONLINE PODPORA") a dosť rýchlo doplní.
dusanSK píše:Toto som nepochopil, veď tankovanie je možné zadať v Kč, či čomkoľvek inom. Ale používam euro, aj keď niekedy tankujem na Morave (zapíšem sumu, koľko mi odišlo z euro karty), tak neviem prakticky posúdiť.
dusanSK píše:Tiež nerozumiem, treba predsa odpísať stav tachometra, aby sa dal spočítať dojazd, nie? Alebo by sa mal vyplniť podľa záznamov jázd? Možno to aj robí, ak sa využíva záznam jazdy priamo v aplikácii (čo nepoužívam, chcem si to zadávať podľa tachometra, nie vždy je to presne zhodné s GPS). Ak sú nejaké tipy na zlepšenie, opäť stačí napísať a hádam to spravia - práve to, že ide o novšiu službu a autori živo komunikujú a pracujú na tom, nám dáva šancu požiadavkami dosiahnuť priam dokonalú aplikáciu Ale i Spritmonitor.de má zatiaľ viac funkcií, to je fakt (okrem záznamov o jazdách).
Priznám sa, že FAQ som nečítal (resp. ich web som použil akurát pri registrácii), no v aplikácii tlačidlo pre sychronizáciu je, dokonca je možné zapnúť automatickú a o nič sa nestarať. Toto mi však zblblo, resp. mi aplikácia celkom zblbla - musel som zmazať jej údaje a už poslúcha, aj zálohovanie už funguje. Ťažko povedať, či to bola chyba aplikácie alebo môjho telefónu.dusanSK píše:Co mě ještě teda trochu zarazilo docela komplikovaná synchronizace dat mezi apkou v mobilu a portálem na webu, teda alespoň podle FAQ co jsem vyčetl. Škoda, že to nemají vyřešeno jednodušeji, prostě jen aby se kleplo na tlačítko synchronizovat a o nic víc bych se nemusel starat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků