Jestli můžu trochu holčičí pohled: je jedno co dělám, hlavně když u toho dobře vypadám
No a silná motorka má v tomto směru (co do image) silnější grády. Holky chtějí ukázat, že na to maj. No prosím, klidně se mnou polemizujte...
Ovšem souhlasím s tím, že skútry jsou pro spoustu holek moc vysoké. Na svého číňánka 125 ještě sednu a dosáhnu špičkama na zem, ale např. Piaggio X9Evolution 250 (vlastní ho tatík) není obsahově extra silnější, ale z něj nešlápnu dolů ani se stokilovým chlapem za zády. Takže je to taky nevýhoda oproti třeba chopprům nebo nižším Hondám CBR...
A co se týče ledna 2013 - ani nevíte chlapi, jakou máte pravdu... Z mého pohledu: udělat si papíry na motorku není částečně problém, ale mě konkrétně odradilo to, že sotva dosáhnu na zem, a ještě k tomu musím uvézt instruktora (přitom nepovezu v životě ani kočku...) Možná nás takových bude víc
Takže odvahu jsem nesebrala a opravdu si počkám na leden a papíry dostanu grátis stejně jako spousta jiných řidiček
A protože už mám pár kilometrů naježděných (neptejte se) tak si živě dovedu vzpomenout, jak se lehko vjede do protisměru, naprosto suverénně skútr padá ani nemrknete, zastavíte a zvedáte...A je možné, že ještě spousta bab těch 120kilo (co maj běžné stopětadvacítky) na rozdíl ode mě neuzvedne...
Takže to bylo jen pár postřehů a dodávám, že mám 156 cm a 56 kilo, jen pro orientaci...