Věřim že už to tu bylo, ale spousta lidí jistě přesedlala na silnější.Tak se pochlubte jekej obsah sedláte Osobně odhaduju že nejvíc lidí, co choděj na fórum častěji, sedlaj mezi 250ccn až 500ccm
Jsem despota a ignorant... Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-p
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
A já si přeju posunout řadu nahoru, tzn. po 650 dát kategorii 850 a víc,
ať je zobrazena i horní existující mez a neplácám se někde mezi slabšími burgoši :p :p
(než někdo koupí ten skútr-litr od BMW či od koho a zasune mě do hlubin)
Když do pekla - tak na pěkným koni ! m: 605 41 48 43
hele lidi pomoc,nechce mě to pustit do hlasování jinak se hrdě hlásím k 50.kařům-zatím.příští rok bych chtěl přeběhnout k 125 nebo 250ce.chci nějakýho universála většinou kolem baráku a po městě,jednou dvakrát do roka nějakej vejlet/plánujeme frantíky ten největší most a alpy tak nevím.
[quote=pajapaja]hele lidi pomoc,nechce mě to pustit do hlasování jinak se hrdě hlásím k 50.kařům-zatím.příští rok bych chtěl přeběhnout k 125 nebo 250ce.chci nějakýho universála většinou kolem baráku a po městě,jednou dvakrát do roka nějakej vejlet/plánujeme frantíky ten největší most a alpy tak nevím.[/quote]
125ku vynech :rolleyes: to nemá cenu, nejmenší obsah se kterym se dá slušně jezdit a nemusíš do toho rvát prachy za tuzing je 250ka. Taková Majesty je docela dobrá volba, ale ty kubíky stejně ničim nenahradíš. Pak přídeš na to že GP800 je prostě nejlepší B)
Jsem despota a ignorant... Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-p
[quote=Paul]A já si přeju posunout řadu nahoru, tzn. po 650 dát kategorii 850 a víc,
ať je zobrazena i horní existující mez a neplácám se někde mezi slabšími burgoši :p :p
(než někdo koupí ten skútr-litr od BMW či od koho a zasune mě do hlubin)
[/quote]
Paule já mám 650 a 290 Takže dohromady 940 To de néééééé??????