Sorry za OT:
...som videl v servse Harleya, siroky je ako auto, hmotnost ma okolo 380.000 g (xi), ale bol padnuty na pravy bok. Vybava: radiostanica, GPS, Interkom, radio s mp3 plejerom, zadne sedlo vyzera tak, ze taky fotel ani doma nemate, atd, atd. Cena 590.000 Sk
no ja to neberu neni tam televize :p ale ta goldvina na tom zadnim to je fakt mazec B)
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
kdo dnes jel na nexusu na jindřichohradecku?v číměři kolem 16.30 hodin mne dojel a v kopci jsem ho zdravil výstražnýma blinkrama a pouštěl jsem ho.batužek se tě pravděpodobně asi ptal co to mělo asi znamenat.jenže ve felicii combi není jiný zpusob není než ty blinkry.připomínám, že byl červený s pražskou spzkou a jel směrem na novou bystřici.počasí dnes přálo tak si to ještě užijte.
skoro jo, jen odbočuju v lásenici na číměř.je to blíž a tím se vyhnu j.hradci pokud nejedu na kunžak a pak dál.vyjížděl jsem z třeboně krátce po 16 hodině a po 17 hodině jsem už byl doma.jak mne dojížděl před číměří v kopci tak mi ten stroj byl podezřele povědomej a ejhle von krásnej červenej nexus si to svištěl - proto jsem ho v kopci nechal předjet.
jinak jsem potkal běhěm dne dalších kolem 8 nebo 9 motorek.
Naposledy upravil Jarda dne 15 říj 2008, 23:55, celkově upraveno 1
[quote=Jarda]skoro jo, jen odbočuju v lásenici na číměř.je to blíž a tím se vyhnu j.hradci pokud nejedu na kunžak a pak dál.vyjížděl jsem z třeboně krátce po 16 hodině a po 17 hodině jsem už byl doma.jak mne dojížděl před číměří v kopci tak mi ten stroj byl podezřele povědomej a ejhle von krásnej červenej nexus si to svištěl - proto jsem ho v kopci nechal předjet.
jinak jsem potkal běhěm dne dalších kolem 8 nebo 9 motorek.[/quote]
Tak to sme jeli skoro na stejným místě .Škoda,že jsem tě neviděl.My jeli na tvou radu do Olešný.Jinak celkem sympatická obsluha B)Měj se a snad někdy.
to nevím.když jsem jel kolem tak jsem se rozhodl se podívat dovnitř, ale už bylo těsně po zavíračce.takže jsem byl jen na tom menším parkovišti co tam mají před krámem.možná kdyby viděly b650 a ne padinu aprilky tak by se možná uráčely otevřít.sice jsem kouknul přes sklo dovnitř a pak jsem jel dál.