Snažil jsem se tuhle diskusi ukončit, aby tu nepadali takhle vypatlaný názory někoho, kdo se ve psech absolutně nevyzná a jak vidím, ukončení nezabralo. Bohužel někomu není pomoci. No nic, Daelimku nebudu se ti k tomu už vyjadřovat, páč jak vidím, nemá to cenu. Vy kdo víte, že Pitbul není takovej jak ho zná Daelimek z televizních pořadů, kde je pouze uměj pomluvit, nebo z tisku, kde také neumějí nic jiného, snažte se pochopit, že někteří mezi námi potřebují být vidět i přesto, že kecaj blbosti. Daelimku jenom ti tu napíšu tohle: Můj pes, kterýmu je cca 5 let, nikoho nikdy nepokousal a to ani psa. Pouze jednou v životě tahal na soutěžích zátěže a skončil na třetím místě s váhou 1050 kg a to nebyl ještě úplně dospělej. To jenom abych popsal, že to není nějakej drobeček. Jak už jsem psal výš, na cvičáku byl nejlíp vycvičenej a poslušnej pes. Mazlí se s dětmi mých známejch a ty se nedávno teprve naučili chodit a doma žije společně s Pražským krysaříkem. Až tak je to zlej pes. Když se v tom nevyznáš, nepiš o tom. Když se vyznáš v tom, že čínský stroje jsou bezporuchový, nikdy tě nikde nenechaj, neexistuje spolehlivější firma, nikdy nereznou apod., tak se bav o těhle nesmyslech, ale do psů se nemíchej, páč o těch víš kulový