od KYBLOS » 08 lis 2006, 20:08
Jo, mám Pitbula a to co píšeš je jen o výchově. Není to rasou psa. Takovýho zabijáka jako jsi popsal, ti udělám i z Rotvajlera, Dobrmana, Vlčáka, Dogy a prakticky téměř ze všech dalších plemen. Já jsem svýho psa vychoval stejně jako každý jiný člověk vychová psa a to klidně i Dalmatina. Necvičil jsem ho, aby byl zlej. Prošel jsem s ním dvouměsíční výcvik spolu s ostatními psy typu Vlčák, Dalmatin atd... Získal jsem ocenění nejlépe vycvičeného a poslušného psa z devíti psů. Je to o výchově, tak neodsuzuj Pitbula jen z nějakýho příkladu, kterýho je schopný jakýkoliv další plemeno. Jo a to, že toho psa, co potrhal tvýho známýho zastřelili, to chápu, páč toho psa už to co ho někdo naučil neodnaučíš, ale zároveň s tím psem bych zastřelil pána, páč jedině on může za jeho výchovu. Jak říkám, ať už se jedná o jakékoliv plemeno. No ono je to možná ještě složitější, páč já nemůžu vědět za jakých podmínek k tomu pokousání tvýho známýho došlo a když mi to tu teď popíšeš, opravdu nevím jestli ti budu věřit, páč když už jsem ti tuhle možnost napsal, je možný, že si to vymyslíš tak, abys shodil to plemeno Pitbul a přitom to tak ve skutečnosti třeba nebylo. Prostě to nevím. Musel bych to vidět, abych to mohl podle něčeho posoudit, kdo byl vlastně na vině.
Naposledy upravil
KYBLOS dne 08 lis 2006, 20:36, celkově upraveno 1
Minulost: Derbi Atlantis - naj. 38000km, Piaggio X9 500 - naj. 50186 km