Jo, jo... Dnes odpoledne během cesty z KV do ML jsem za Bečovem v těch krásných zatáčkách okolo vody dojel borce na chopperu. Celej v kůži, místo zadního kola pořádnou bačkoru a když přidal, zabublalo to nádherně, no řekl bych, že s tou svou osminkou bych se do objemu tý jeho mašiny vešel tak dvanáctkrát...
Je fakt, že on vyloženě nespěchal, zatáčky si užíval a je taky fakt, že by asi o moc rychleji v těch "kudrlinkách" okolo vody jet asi ani nemohl bo by to tam do zatáček neposkládal
Prostě to tak nějak vyšlo, že jsme jeli pěkně za sebou až na odbočku k ML okolo golfu... No, co chci říct, borec když zatáčel, mávnul první a mohl by mít frňák nahoru s takovou lokomotivou. Rád jsem mu odpověděl a zamával nohou, když jsem ho na odbočce míjel... Není to moc o obsahu a o tom, na čem zrovna sedím. Prostě to je asi spíš o lidech a o tom, jak to cejtí, když jedou v jedný stopě. (I když unávám, že když vidím někoho, kdo to maže proti mně a jede fakt pilu, ani nečekám, že zalehnutej bude mávat, to by ho to tak mohlo otočit na druhou stranu
).