Mám pocit, že motorky se mezi sebou zdraví víc než skútry. A chlap na motorce asi spíš logicky nebude první zdravit skútra. Je to tím, že na motorce jede motorkář (tím nechci říct, že borec na skútru motorkář není) a zdraví jiného motorkáře. Po novele a možnosti jezdit na skútru ráže 125se skupinou B prostě skútrů přibylo a mnohdy je neřídí lidi jako my, teda motorkáři (a skútraři), ale řídí je strejda, co si to koupil, aby ušetřil benzin v autě, paní, co prodává v sámošce a je v práci na skútru rychleji atd., atd. Prostě lidi, kteří k tomu nemají žádný vztah, nechápou, proč na ně mává nějaký cizí člověk (že by mně něco nesvítilo?, že by mě znal?), nečtou články o motorkách a skútrech, nechodí na tyto a podobné stránky, prostě je to nezajímá. A těchto lidí přibylo moc. Takový řidič buď časem pochopí, začne se zajímat, něco si přečte a třeba zdravit začne, nebo nepochopí a netuší, co že jsme to za divný lidi
.
P.S.: Vzpomínám, jak jsem blikl a ukázal na jednoho strejdu v jedné vesnici, protože mu nesvítila světla. Začal radostně mávat, pak se jen tvářil udiveně, asi si nemohl vzpomenout, odkud se známe. Taky nepochopil
Lepší pozdě, nežli vůbec.