Dneska jsem na dálnici Praha - Hradec Králové (D11) předjížděl vínové SHáčko. Nevím, jestli to byla 125 nebo 300... Nebyl to někdo z vás? Chtěl jsem troubit, ale bál jsem se, aby to "pilota" nerozhodilo
Naposledy upravil KYBLOS dne 14 bře 2014, 00:00, celkově upraveno 1
Důvod:Přesunuto do správného tématu
Tak dnes jsem opět potkal dvojičku skútrů (druhým bylo rudé PCX), jeli podél Svitavy z Bílovic do Adamova, někdy kolem 15-16 hod. A pak ještě, myslím to bylo v Kuřimi, nádherného bílého Burgmánka, aspoň doufám, že to byl Všichni dnes krásně mávali, desítky strojů, ale převážně moto
Chtěl jsem jenom říct, že včera jsem nikoho nepotkal! Bylo skvostně, najeto 280km(orlík,zvíkov,stádlecký řetězový most) a za celou dobu jen pár motorek a jedna babeta
U nas v praci sa to nejak zacina plnit PCXkami Minuly rok som bol sam, potom sa pridalo jedno biele a tento rok sme uz 3, ale este som majitelov osobne nestretol. PS: Kosice, Moldavska
mijuna : ... a pak Ti docvaklo že jsi to tam zaparkoval před hoďkou svýho atlantika
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
Dneska okolo 12hod jsem jel po obchvatu na Plzeň a předjížděl jsem nového Xmaxe na převozní RZ a za ním jela poslední Majesty 400 v šedé metalíze. Zdálo se mi, že na mě zatroubil, ale asi z jiného důvodu než pozdravu
Naposledy upravil Losky dne 31 bře 2014, 22:13, celkově upraveno 2
Škoda Octavia III 1.4 TSi, Elegance Plus Suzuki DL 650 V-Strom K7