Ve čtvrtek a pátek jsme domluvili a v sobotu uskutečnili vyjíždku ve složení valin 01 s rodinou,kai,jirka 04 a já
,tedy tatík.Setkali jsme se ve Dvoře Králové na náměstí v 11 hod,já vyrazil s Kolína už po šestý
,chtěl jsem si projet známý místa a udělat nějaký fotky.Cestou jsem rozmrazoval v Bydžově
,fotil v Hořicích v prostoru startu 300 zatáček G.H.,pak jsem se vydal z Miletína na Zvičinu,opět fotil, zajel jsem na přehradu Les království a opět fotil.Do Dvora jsem dorazil před jedenáctou,v rychlosti natankoval a chvíly jsem hledal náměstí
,neb je to tam kolem nějaký rozkopaný.Kluci už popíjeli kávu.Mates,nekoukej se,to je samej Burgman,akorát kai má hezkou čínanku.Chvíly se klábosilo.Vyrazili jsme pak na přehradu,já to drtil na plnej kotlíček
a oni se za mnou museli courat,naštěstí to není tak daleko.Po prohlídce jsme ujednali,že se mrknou ještě na Zvičinu a případně se tam najíme.Kai odfrčel dom,má to kousek,ostatní jeli napřed,neb Matýsek se svým motorkem od stěraču by je jen brzdil
.Takže hurá,znovu jsem hnal hromadu čínskýho materiálu do těch kopcu,ale nakonec jsem tam vyšplhal.Po obědě jsme se koukli na nějaký ty panorámata a něco kolem pul třetí rozlučka a hajdy vpřed na cestu domu.Jirka taky domu,valin s femili že jedou ještě do Rokytnice n.Orlicí.Pokecali jsme,počasí vyšlo bezva,odpoledne už trochu foukalo,naštěstí mě do zad a z boku,tak jsem frčel domu slabý dvě hodinky,místama až 70
teda podle tachometru,Mates jel dobře,už tam mám přes 1200 km.Poučení:podcenil jsem oblečení od pasu dolu(ráno mi mrzly kolena)
Když mi žena dá na cestu banán,nemužu ho dát dospodu a pak na něj položit dvoulitrovou kofolu
.Když mi vletí do přilby moucha,je lepší zastavit hned,než se tři kilometry mlátit do hlavy a pak zastavit stejně.
Přeju všem hezký zbytek Velikonoc a bezpečné návraty z vyjížděk.
Ještě mrkněte na pár fotek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300