Kde jsme koho potkali ?

Diskuze o čemkoli.

Re: Kde jsme koho potkali ?

Příspěvekod Mr.Voza » 08 srp 2013, 14:52

Minulej tejden v pátek jsem jel odpoledne z Chrudimi do Pardubic něco koupit. Hned na konci Chrudimi za kruháčem jsem se připojil k týpkovi na bílým PCX - já na šedivý Arpilii Leonadro 250. Celou cestu až do Pardubic k zimáku jsme jeli spolu - musím říct, že ty PCX celkem lítaj - pak jsem se odpojoval směrem k Zelený Bráně - půlku cesty jel on první, pak jsem ho předjel a jel jsem první já. Zdravil jsem ho při předjetí a pak při odpojování se. Nevšim jsem si jestli taky mával, musel jsem koukat hlavně po provozu. Jestli je to někdo odsud, tak ještě jednou ahóóój :)

Tenhle tejden v Pondělí jsem byl zase pro něco v Pardubicích a u Zelený Brány směrem k zimáku mě předjel pravým pruhem (spíš teda předletěl) týpek v kokosu, tričku a kraťasech na černý Majesty 400. Na semaforech u zimáku jsem ho dojel a na červenou jsem stál vedle něj. Pak blikla zelená a vyjeli jsme směrem k Interspáru - snažil jsem se ho chvíli držet, ale nedovolovala mě to moje kubatura a hlavně můj pud sebezáchovy - ten blázen prokličkoval na dvouproudovce mezi 4 autama a byl pryč - pak už jsem ho neviděl - jestli to byl někdo odsud, tak bych mu chtěl vzkázat: Chlapej jestli takhle jezdíš furt, tak se divim, že ještě jezdíš... a jinak - ahóóój :)

Pak ještě v Chrudimi potkávám pravidelně minimálně 2 PCX - bílý a šedivý - jednou začátkem sezóny jsem je potkal i spolu v Chrudimi u Family Centra - jedna měla ješte převozní značku - já teda tenkrát v plechovce - je to někdo odsud?

Taky jsem tady párkrát potkal bílou novou Gileru - nejsem si jistej, jestli Runner, nebo Nexus - kubaturu nevim, něco menšího to bylo, odhaduju tak 200ccm, nebo něco takovyho... někdo odsud?
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP
Mr.Voza

1000+

Reputace: 48
Skútr / moto: Aprilia SR50 tuned, Aprilia Leonardo 250 serie
Tuning / úpravy: Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP

Příspěvekod Untewasseman » 20 srp 2013, 19:46

A teď se přiznejte, který 2 PCXka byli v sobotu odpoledne na Ovčárně pod Pradědem?
Že by někdo odsuď?
Vitr ve vlasech... (-: ........ Radek...27.400km
Untewasseman

50+

Reputace: 0
Skútr / moto: Honda PCX , Peugeot Vivacity 50
Tuning / úpravy: Vyhřívané gripy, zadní kufr Givi E300b, vyšší plexi Ermax +10cm, boční brašny, hodiny Moto Detail

Příspěvekod sigi » 29 srp 2013, 23:27

Tak dnes na mě někdo koukal v Mlade Boleslavi na pcx otáčel se po mě a já to mazal na obídek do KFC...někdo odtud?
Nejnovější výlety na skútru,videa,tipy na výlet,fotky,najdete na http://www.scootergang.cz

Obrázek
sigi

1500+

Reputace: 103
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT
Tuning / úpravy: FOTOALBUM: http://nmaikl.rajce.idnes.cz/

Příspěvekod King » 30 srp 2013, 20:49

To : Mr.Voza
V Chrudimi jsem poměrně často na bílém PCX a většinou u Kauflandu, Lidlu a Shellu.
King

25+

Skútr / moto: Kingway Euroboy, Honda PCX
Tuning / úpravy: Kufr a plexi Givi, hodiny MOTO-DETAIL

Příspěvekod Trabuk » 30 srp 2013, 21:21

a nepotkáváš modrou Majesty 250? Mám pocit, že jsme se už míjeli....
ex Yamaha Majesty 250DX, ex Kymco XCITING 500, nyní Yamaha T-Max 500, rv. 2005

www.majestyclub.cz
Trabuk

1000+

Reputace: 25
Skútr / moto: T-Max 500 ex, MBK Flipper 50, Yamaha FZ6
Tuning / úpravy: jízda s rozumem

Příspěvekod Děčko » 30 srp 2013, 21:29

dneska odpoledne sem jel do Chrudimi a na kruhaci byl poradnej spunt z nakladaku cely mesto zaladovany az za znacky mesta :roll:
jeste ze sem jel na skutru sice sem chvili cekal v kolone ale pak me to nedalo a uz sem to predjizdel co to slo :) par skutru i motorek sem potkal ale asi nikdo odsud
Děčko

10+

Skútr / moto: Crogen RS
Tuning / úpravy: zatím nic, mám to na ježdění do práce

Příspěvekod King » 01 zář 2013, 18:11

Podle fotky bych řekl, že ano.
King

25+

Příspěvekod MP » 01 zář 2013, 22:18

Dnes jsem na rozhledně , na které jsme byli včera v rámci České Kanady , potkal čtyřstovkovou Majesty , takové té stříbrné majesťácké barvy , se značkou 5C 8705 , polepenou nálepkama Majesty klubu , nejakej Majesty sraz a Seč 2012 ... pilot v zelené reflexní bundě a batůžek ...
Já nebyl na Silverovi , byl jsem tam autem , protože jsme jeli vyvenčit psa ...
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
MP

1500+

Reputace: 84
Bydliště: Su z Třebíča, Vysočina - drsnej kraj, drsní lidi, tak to jsme my.
Skútr / moto: Honda XL 600V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom

Příspěvekod Mr.Voza » 02 zář 2013, 09:21

King: Tak to je dost možný, že jedno z těch PCX, který v Chrudimi potkávám jses Ty :)

Trabuk: Modrou Máju už jsem tady taky párkrát potkal - jednou to bylo myslím v kopci od nemocnice k Tescu a jednou v tý čtvrti pod kopanicí (přes most od Motoslužeb Denicol) - Mája měla myslím okolo sebe nějaký chromovaný "lešení" - předpokládám, že jsi to byl teda asi ty, žejo? :)

Děčko: Chrudim je jeden velkej špunt :lol: je to tady ucpaný furt a v odpoledních hodinách úplně nejvííííc :x Je to hlavní tah od HK na HB, do toho ještě provoz od Čáslavi na VM a to všechno zatím bez obchvatu, no :?

Jinak mě je možný v Chrudimi a okolí v součastnosti potkat na šedý Aprilii Leonardo 250 - ten starší typ, pak jsem tady začátkem sezóny asi 2-3 měsíce jezdil na Scarabeu 500GT a taky občas proháním vytuněný řvoucí červeno-modrý SR-ko (ale co jsem přešel na vyšší kubaturu, tak na tom už jezdím fakt minimálně - tuning už mě nějak přechází). Takže jestli jste potkali něco z tohohle, tak to byla pravděpodobně moje maličkost 8)

Jo a ještě jsem tady viděl párkrát zaparkovanýho jednoho Leoše - stejnej typ i barva, jako můj, ale myslím, že menší kubatura (125-150)... jo a taky není tak otlučenej, jako ten můj? Někdo odsud?
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP
Mr.Voza

1000+

Reputace: 48
Skútr / moto: Aprilia SR50 tuned, Aprilia Leonardo 250 serie
Tuning / úpravy: Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP

Příspěvekod Trabuk » 02 zář 2013, 21:43

Jj, ta s tím lešením tojsem já :-D 8) 8) 8)

www.majestyclub.cz
Trabuk

1000+

Příspěvekod King » 09 zář 2013, 17:31

Vysoké Mýto a závody skútrů. Já myslel, že nás tam bude a on tam nebyl vůbec nikdo, teda skoro.
King

25+

Příspěvekod Děčko » 09 zář 2013, 18:50

v nedeli dopoledne sem jel okolo Vys. Myta a byli tam zavody skutru celkem me to pobavilo jak to tam typci hrnuli do zatacky na sliderech :lol:
Děčko

10+

Skútr / moto: Crogen RS
Tuning / úpravy: zatím nic, mám to na ježdění do práce

Příspěvekod Trabuk » 09 zář 2013, 19:52

A super bylo to gumování na konci závodu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

www.majestyclub.cz
Trabuk

1000+

Příspěvekod King » 10 zář 2013, 18:26

No konečně jsem si prohlídnul tu modrou majesty, ale majitel nikde. To na kufru, to je vlajka?

Tuhle vídám.
DSC_0287 P.jpg

Prosím nezakládej dva příspěvky pod sebe. Pokud chceš něco dodat, použij editaci již vytvořeného příspěvku. Díky Kyblos
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil KYBLOS dne 11 zář 2013, 13:06, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou
King

25+

Příspěvekod Trabuk » 10 zář 2013, 20:33

Jj, to je moje. Na tom kufru je to vlajka MajestyClubu.cz, ale mívám ji zabalenou, aby se nepocuchala....rozbaluji při srazech atd. Já jsem byl skoro celou dobu na terase před restauračkou na západní straně... :wink:

www.majestyclub.cz
Trabuk

1000+

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení