Minulej tejden v pátek jsem jel odpoledne z Chrudimi do Pardubic něco koupit. Hned na konci Chrudimi za kruháčem jsem se připojil k týpkovi na bílým PCX - já na šedivý Arpilii Leonadro 250. Celou cestu až do Pardubic k zimáku jsme jeli spolu - musím říct, že ty PCX celkem lítaj - pak jsem se odpojoval směrem k Zelený Bráně - půlku cesty jel on první, pak jsem ho předjel a jel jsem první já. Zdravil jsem ho při předjetí a pak při odpojování se. Nevšim jsem si jestli taky mával, musel jsem koukat hlavně po provozu. Jestli je to někdo odsud, tak ještě jednou ahóóój
Tenhle tejden v Pondělí jsem byl zase pro něco v Pardubicích a u Zelený Brány směrem k zimáku mě předjel pravým pruhem (spíš teda předletěl) týpek v kokosu, tričku a kraťasech na černý Majesty 400. Na semaforech u zimáku jsem ho dojel a na červenou jsem stál vedle něj. Pak blikla zelená a vyjeli jsme směrem k Interspáru - snažil jsem se ho chvíli držet, ale nedovolovala mě to moje kubatura a hlavně můj pud sebezáchovy - ten blázen prokličkoval na dvouproudovce mezi 4 autama a byl pryč - pak už jsem ho neviděl - jestli to byl někdo odsud, tak bych mu chtěl vzkázat: Chlapej jestli takhle jezdíš furt, tak se divim, že ještě jezdíš... a jinak - ahóóój
Pak ještě v Chrudimi potkávám pravidelně minimálně 2 PCX - bílý a šedivý - jednou začátkem sezóny jsem je potkal i spolu v Chrudimi u Family Centra - jedna měla ješte převozní značku - já teda tenkrát v plechovce - je to někdo odsud?
Taky jsem tady párkrát potkal bílou novou Gileru - nejsem si jistej, jestli Runner, nebo Nexus - kubaturu nevim, něco menšího to bylo, odhaduju tak 200ccm, nebo něco takovyho... někdo odsud?