Tak jsem včera už po druhé při jízdě přes "Kobyliské náměstí" viděl zaparkovaného stříbrného buráka (doufám že to byl burák ) před cykloprodejnou EURObike...Přiznejte se kdo tam jezdíte, nebo dokonce pracujete
Naposledy upravil Pickwick dne 25 lis 2011, 09:07, celkově upraveno 2
Taky jezdím ještě na : Merida Mission HFS 3000-D ....jo fakt je to kolo KOSTKA UNI CLASSIC...jo fakt je to koloběžka
Tak to je hustý..pokud někdo chcete vidět o kterém burákovi jsem mluvil, nemusíte tam ani jezdit...stačí se podívat na googlemaps a zapnou street view ten burák je tam vyfocenej... takže buď tam opravdu stojí pravidelně, nebo je to součást moderního umění a zdobí tam náměstí jako novodobá plastika Vyhlašuji soutěž o identifikaci majitele buráka A je to burák! Dle foto jsem identifikoval že jde o Suzuki Burgman 400 Hustý je že nemá ani rozmazanou SPZ....
Taky jezdím ještě na : Merida Mission HFS 3000-D ....jo fakt je to kolo KOSTKA UNI CLASSIC...jo fakt je to koloběžka
dneska jsem najel 437 km a potkal v Sadský jednoho na modrým pionýru,co mě zdravil a potom před křižovatkou Bernardice-Havl.Brod,Zruč dva kluky na čtyřkolce,taky zdravili,což dělá neuvěřitelný pruměr jedno moto na 218 km
bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300
jsou zvyklý , dit jim tam furt prší a maj tam zimu (alpy)
US offroad service > servis veškerých US cars ...dodávka dílů z USA ..... dále veškerý servis 4kolek a skůtru Martin Háša> +420 601 654 654 Miloslav Hrůza> +420 723 375 170
Dnes v Praze 9.5°C a stejnak jsem potkal jen jednu motorku. S radostí jsme se pozdravili, protože je pravda že v polovině prosince jich už mnoho nejezdí
Tento problém jsem minulý víkend také řešil při odpoledních 11°C. Nakonec lenost prohrála a zůstala doma, takže se zvedni, vem sebou baterku a hybaj na 2 kola