od KYBLOS » 11 říj 2006, 21:01
Jo sou tam pěkný fotky a videa, ale nejhorší na tom je, že do podobný situace jako jsou tam nafoceny, nebo natočeny se člověk může dostat absolutně ne svojí vinou a tak opatrnost je někdy k ničemu. Bohužel. Zkrátím to co se stalo mě, aby to nebylo dlouhý: Jedu si po hlavní silnici do kopce a mám tam 50 - 60km/hod. Je to mimo obec. Míjím napojení sjezdu z dálnice na hlavní silnici po kerý jedu já a právě v ten okamžik se ňáký pako rozhodne najet z toho sjezdu na tu hlavní. Prostě mi to narval přesně do mýho boku. A to opravdu tak přesně, že se to předvídat nedalo. Myslel sem, že mě vidí jako každej normální člověk, ale 2 roky po nehodě se dozvím, že je slepej jak patrona a sám člověk, kterej ho zná se diví, že může řídit auto. Jak sem tohle v ten den nehody mohl vědět? Rychle sem nejel, teda aspoň mě 50 - 60km/hod. moc rychlá jízda nepřijde a i kdyby to rychlý bylo, jet tam 40km/hod. on by tam se svojí slepotou stejně vjel. No a to bych zase já to narval do boku jemu. Nevím jestli by to bylo lepší. Jenom chci popsat případ kterej se člověku může stát i přesto, že jel opatrně.
Minulost: Derbi Atlantis - naj. 38000km, Piaggio X9 500 - naj. 50186 km