Hmm, jezdi opatrne... Tak ani to mi dneska nepomohlo
S vedomim o vcerejsi tragicke smrti skutrare v miste, kde jezdim skoro denne, jsem na dnesni vylet z Prahy na Orlik vyjel s respektem.
Hned za mestem, v Psarech u Prahy jsem si s leonardem ustlal na silnici. Jel jsem v obci cca 30 km/hod za dvema automobily. Za pravotocivou zatackou, kam nebylo dobre videt byl vyjezd ze stavby. Nakladaky tam sypaly sterk na silnici, ktery byl pres pul jizdniho pruhu. Snazil jsem se zatocit na cistou cast vozovky, jenze jsem si blbec asi pribrzdil predni brzdou a uz jsem letel. Ty dve auta prede mou si toho nevsimly a odjely. Ja tam zustal v zatacce s nohou zaklinenou pod motorkou. Jeste kdyz jsem padal, tak na vyjezdu ze staveniste cekal nakladak na vyjezd na hlavni. Pravdepodobne pad videl, 100% me ale videl jak lezim na zemi v zatacce, kam neni videt a nezastavil, aby stopnul dopravu. Proste kolem me s nezajmem projel.
Nejak jsem se vysoukal z pod motorky, zvednul ji a odtlacil na kraj vozovky. Za 20s projelo auto a troubilo na me, co tam prekazim. Nastesti to pro me krome odrenin me, motorky a obleceni dopadlo dobre.