Když jsem četl původní příspěvek o soudící se paní, tak jsem se vnitřně zachvěl a přál tvému kolegovi dobré pořízení a radši jsem nic nepsal neb sám mám za svůj život několik takových zvratů které mě u naprosto banálních i vážných událostích tak překvapili, kdy na místě jednoznačně označený viník se najednou málem stal objetí
.
Jeden za všechny, když jsem zastavil na červenou (Nám. I.P.Pavlova směr do centra z Nuselského mostu) najednou do mě cosi zezadu narazilo a já postupně překoulel celé auto, takže jsem najedmou seděl v křižovatce a pani i s Motošrotem zastavila až za křižovatkou. Až do půlky křižovatky vůbec nebrzdila. Policie vše sepsala, tehdá ještě na místě pani zadržela řidičák a pak se po měsíci začali dít věci, že to skončilo až u soudu. Táhlo se to dva roky než konečně zazněl verdikt Já nevinen, Ona vina.
Každý kdo četl policejní zprávu se svědecvím tří lidí říkal jasně to je v poho, ale těch doplňujících výslechů na policii, tři stání u soudu a do doby nabytí právní moci rozsudku mi pojišťovna nedala ani korunu (samozřejmě, že pani napadla i výši škody), nemluvě o výdajích za právníka. Prostě nervy a hnus. Stejně když jdete k soudu a víte jak to dopadlo v prvním stání, ja vám blbě a třesou se nohy.......................
Takže držím palce všem co se ocitli nebo ocitnou v podobné situaci, ať hlavně zvítězí. Šrámy na duši to zanechá, ale taková svinstva byla a budou s tím holt nic nenaděláme.