Jezdi opatrně! Žiješ jen jednou!

Diskuze o čemkoli.

Re: jezdi opatrně!!! - žiješ jen jednou...

Příspěvekod Miro11 » 16 dub 2010, 10:13

otrasné ale už to koluje niekoľko rokov...
Miro11

1000+

Reputace: 0
Skútr / moto: ...ex B650 Exe 07 :-)
Tuning / úpravy: social edition

Příspěvekod TK » 29 dub 2010, 09:23

Tak jsem včera málem přišel o život... Jedu si to takhle v Pardubicích za kamarádkou a na nadjezdu u závodiště odbočuji vlevo do pruhu směr centrum. Tři hodiny odpoledne, provoz jako kráva, samej kamión a fronta aut před semaforem snad 300 metrů... Stojím, čekám až se to pohne a najednou koukám do zrcátka jak se zezadu na mě řítí Ford Tranzit... Hned mi tak nějak došlo že jede dost rychle a že tohle prostě namůže ubrzdit! Trhnul jsem za plyn a hodně rychle uhnul do pravýho pruhu (naštěstí tam bylo volno). Najednou kvílení brzd a ten deb.... v tom tranzitu to tak tak dobrzdil asi půl metru za tím kamionem, co stál původně předemnou... Prostě čuměl na závodiště, asi na koníčky, který tam stejně nebyly a ne na cestu... Na poslední chvíli zaregistroval stojící auta a tak na to dupnul. Ve mě by se v tu chvíli krve nedořezal, když jsem viděl že stojí půlkou auta tam, kde jsem stál před 3 vteřinama já... Normálně se z toho klepu ještě teď, když si uvědomím, že bych zrovna nekoukal do toho zrcátka, ale třeba na ty baby, na který s oblibou koukám a nevšimnul si toho magora... Fakt dávejte všichni majzla ! Člověk k tomu může přijít jako slepej k houslím ani nevíte jak... :!: :cry:
Naposledy upravil KYBLOS dne 25 bře 2013, 16:56, celkově upraveno 3
Důvod: Úprava neslušných výrazů
Nejen silné stroje mají své kouzlo... Další info na adrese: www.kouril.cz tel: 603480873
TK

100+

Skútr / moto: Aprilia SR 50 Factory - Najeto 33000 Km.
Tuning / úpravy: Malossi Multivar 2000, GPS, GPS Logger, VHF/UHF transceiver Yaesu, Alarm, Xena, Neon a pár nepodstatných kravinek...

Příspěvekod MisaKacenka » 29 dub 2010, 09:31

Tak to te nejspis osvitil andel svatej...to je opravdu z pr.... klika :shock: Ja taky obcas koukam, jestli za mnou nekdo stoji nebo dobrzduje...
Teda, to bych slez a asi mu neco rek, kreten :!:

Hlavni je, ze sis toho vsim a vse je vporadku ;)
Naposledy upravil KYBLOS dne 27 bře 2013, 18:26, celkově upraveno 1
MisaKacenka

1500+

Skútr / moto: Suzuki GSF 600 Bandit
Tuning / úpravy: Kufr Kappa 42l, Scorpion exhaust, 12V socket, GPS TomTom, zvysene plexi, bile stobo, vystrazne blinkry, sirena, PTT zastavba pro PMR :)

Příspěvekod Gek » 29 dub 2010, 09:48

No nazdar. :shock: Je vidět, že nebezpečí číhá úplně všude. Hlavně , že jsi to tak duchapřítomně vyřešil. Uff. To bys měl jít zapálit svíčku a poděkovat Andělu strážnému, že nekoukal po ženských, ale napral ti oči do zrcátka.
Kymco Xciting 500i. a nejčastěji k vidění
" Festina Lente " " Lepší být v šest doma, než o půl šesté v márnici " :)
Gek

250+

Reputace: 1
Skútr / moto: URAL Retro 750 + sajda

Příspěvekod Maikl » 29 dub 2010, 10:28

No Tome tebe v tu chvili možná osvítil sám duch svatý, já takové štístko neměl a sestřelil mě důchodce na pickovi v 16 letech a díky této skutečnosti mohu říci že dívat se na motor auta ze spodu aniž by o to sám člověk stál není zrovna příjemné. Vypadá to možná děsivě, ale mě samotnému se nic nestalo když nepočítám pár boulí a modřin pinďour na tom byl o poznání húře ovšem precizní práce 60let ukázala že i motocikl může mít deformační zónu :mrgreen:
Všem přeji krásné vyjížky ale co hlavně šťastné návraty domů bez takovýchto zážitků... :D
Maikl

50+

Skútr / moto: Aprilia SR50 Factory
Tuning / úpravy: Seriovka,bez restrikce

Příspěvekod janowo » 29 dub 2010, 10:36

TK ,blahopřeji Ti k záchraně vlastního života,jinak nemám slov.
janowo

250+

Skútr / moto: Yuki 125 spree,Yamaha x-max 250
Tuning / úpravy: trochu karbon.folie po pádu

Příspěvekod TK » 29 dub 2010, 11:19

MisaKacenka píše:Tak to te nejspis osvitil andel svatej...to je opravdu z pr..... klika :shock: Ja taky obcas koukam, jestli za mnou nekdo stoji nebo dobrzduje...
Teda, to bych slez a asi mu neco rek, kreten :!:

Hlavni je, ze sis toho vsim a vse je vporadku ;)

Já se tak klepal, že jsem nebyl ani schopnej slízt z tý malorážky... Ale popravdě řeknu, že ten v tý dodávce z toho byl taky špatnej, ten byl úplně zelenej... Prostě udělal kopanec kterej si uvědomil, a já měl zaplaťpánbůh štěstí... Teď budu koukat do zrcátek a ne na baby, to mě s.... nejvíc :D :D :D
Naposledy upravil KYBLOS dne 27 bře 2013, 18:26, celkově upraveno 2
Nejen silné stroje mají své kouzlo... Další info na adrese: www.kouril.cz tel: 603480873
TK

100+

Skútr / moto: Aprilia SR 50 Factory - Najeto 33000 Km.
Tuning / úpravy: Malossi Multivar 2000, GPS, GPS Logger, VHF/UHF transceiver Yaesu, Alarm, Xena, Neon a pár nepodstatných kravinek...

Příspěvekod MisaKacenka » 29 dub 2010, 18:53

Tak to je mu snad dostatecnym zadostiucenim a bude se uz koukat, pako jedno... :)

No, to se bude jezdit o neco mene veseleji :(

Ja sem se dneska jel projet, nastesti bez komplikaci, nasvtivil sem Geka, pak domu po krasne nove silnicce a mel sem pusu od ucha k uchu :) a to i bez bab ;)
MisaKacenka

1500+

Skútr / moto: Suzuki GSF 600 Bandit
Tuning / úpravy: Kufr Kappa 42l, Scorpion exhaust, 12V socket, GPS TomTom, zvysene plexi, bile stobo, vystrazne blinkry, sirena, PTT zastavba pro PMR :)

Příspěvekod sedli » 29 dub 2010, 20:37

Nehoda se může stát klidně i na uplně rovné silnici, nebo v obytné zóně při rych. 20Km/h...pořád je tady něco co se může stát, i když někdo bude jezdit se sepnutým zadkem a očima na všechny strany...borcovi co bydlí o ulici níž už podruhé vzali papíry, doufám že teď na dost dlouho, minule byl opilej a tentokrát taky a k tomu ještě pod vlivem omamných látek, ještě si prej dělal pr.... z policajtů, napral to do aut v ulici, kdyby sejmul lidi, tak by na tom byli taky špatně...
Takže ať budete jak chcete opatrní, nikdy nevíte co to jede za idiota a co může udělat...já jsem si třeba navyknul nezvykat si na přednost zprava, dívám se na obě strany.
Naposledy upravil KYBLOS dne 27 bře 2013, 14:15, celkově upraveno 1
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125
sedli

1500+

Reputace: 27
Skútr / moto: Honda PCX 1.generace
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin

Příspěvekod _Tom_ » 30 dub 2010, 17:41

koukal jsem na strem a jsou tam docela fajn videa, sice ne o nehodách motorek apod. ale spíš jsem hledal, bezpečné jízdy, rady z praxe apod a docela koukatelné seriály a informace. tak proč to nevzít z druhé strany a to jako prevenci než následky ;-)
Galerie fotek | Profil motorkáři.cz
nyní: Honda Vision 110 - najeto 7 000km | Honda NC750X - najeto 21 000km

dříve: Honda SH300 - najeto 41 000km | Honda PS125 - najeto 22 000km
_Tom_

Moderátor

Reputace: 98
Skútr / moto: Honda

Příspěvekod ajfel » 01 kvě 2010, 15:38

TK blahopřeju, že jsi to zvládl a v podstatě se podruhé narodil... S plechovkáři je to těžký v tom smyslu, že zdaleka ne každej jezdí na motorce. Je to stejný jako s bicyklem. Kdo má zkušenost s motorkou nebo kolem, jezdí ohleduplněji v autě, protože vnímá ten pocit ohrožení druhého. Z každodenní cesty do práce získávám následující závěr: ti chlapi v autě vůbec nevědí, kde mají levé přední kolo a v zatáčce běžně přejíždějí do protisměru přes plnou čáru. Takže motorkář musí být připravený kdykoliv "utáhnout" zatáčku, nikdy nemáte jistotu celé poloviny pro sebe. A dále: jaksi se vytrácí pravidlo pravé ruky, nejenže nedá přednost, on (ona) se tam vůbec nepodívá! Ach jo...
ajfel

100+

Skútr / moto: Honda SW-T400
Tuning / úpravy: alarm Scorpio, topcase Honda, akukontrola+zásuvka CTEK, vyhřívání sedla KeeTec, hefty Oxford

Příspěvekod sollik » 07 kvě 2010, 14:25

sollik

750+

Reputace: 135
Skútr / moto: Honda SW 600T, Honda Dylan 125 (ex Honda Lead 100)

Příspěvekod foky » 07 kvě 2010, 14:38

Teďka jsem na to koukal a popravdě jsem si dost dobře nedokázal představit situaci, která se tam mohla odehrát. Pokud opravdu "myškoval" a jel jako hovado, tak tomu neni co dodat :cry: I když média maj zvláštní smysl v těhletech zprávách automaticky házet vinu na motorkáře.
| Life is better with MY KTM | Žijte naplno...tenhle kolotoč jede jenom jednu jízdu...
foky

2500+

Reputace: 176
Skútr / moto: KTM 1090 Adventure

Příspěvekod Miro11 » 07 kvě 2010, 14:42

No po zhliadnutí videa...je tam čierna B400 K7-vyššie... tak kto to bol? :roll: a kde je ten kamion..asi si ho nevšimol a odfrčal..tak dúfam, že budú mať zábery z kamier na značku a neposkytnutie pomoci ..a už ho má na krku paragraf...no musím pochváliť políciu dokázali otvoriť kufor a odložiť veci..to len tak niekoho nenapadne :wink: Dúfam, že sa chlapec z toho dostane...pre ostatných výstraha..BUĎTE VIDIEŤ...nepodceňujete správne oblečenie a ochranné prostriedky..jazda v tričku a šortkách je dobrá tak akurát pre Azúrové pobrežie.. :twisted:
Miro11

1000+

Skútr / moto: ...ex B650 Exe 07 :-)
Tuning / úpravy: social edition

Příspěvekod lkpdshark » 07 kvě 2010, 14:48

Koukám na fotky a je buďto černá nebo tmavě modrá metalíza.
Jen doufám, že to není nikdo odsud.
Podle posledních zpráv na iDnesu motorkář zemřel před příletem do nemocnice. RIP
Obrázek
lkpdshark

100+

Skútr / moto: Piaggio X9 250 (Honda)
Tuning / úpravy: Dr. Pulley 21g

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek