od tatík » 02 srp 2013, 08:19
nehledě k tomu,že v ČR je celkem brutálně"přeznačkováno"jsou ůseky s celým lesem značek,což v důsledku vede k jejich ignoraci.Nesmyslná omezení rychlosti,zejména práce na silnici,kde se dávno nepracuje a nebo je tam ponechají i mimo pracovní dobu,stovky zákazu a omezení,příjde mi,že si ty značky rozmístí "kdejakej kotelník" jak se mu to hodí a nepostará se o jejich včasné odstranění.Nemusím nijak zvlášť Chorvatsko,jejich řidiči je kapitola sama o sobě,ale překvapilo mě,že mají omezení rychlosti většinou jen tam,kde je to nutné a celkem dost to odpovídalo místním podmínkám,kde mají 70,tam to většinou stejně víc jet nejde,a kde byla 40tka,následovala větší zatáčka a dalo se na to celkem i dost spolehnout.Jinak souhlasím s názorem,že je to o lidech,jejich výchově a zodpovědnosti.Když už musí následovat tvrdší represe,znamená to,že je něco špatně už v základu.Nepojedu kolem školy předepsanou třicítkou kvůli tomu,abych nesrazil nějaký dítě ale jen kvůli tomu,že je tam policajt s radarem a dostal bych pokutu=nemám mozek,ale stačí mě přetáhnout bičem,tak u týhle školy teda pojedu pomalu,
Už nevím v jaké souvislosti někdo v jiném vlákně popisoval příběh jistého Čecha,který byl na nějakém školení tuším někde ve Skandinávii.Jednou se dostavil nějak později a omlouval se tím,že ho zastavila policie a platil pokutu za překročení rychlosti,bylo kolem toho spousta papírování a že ho to zdrželo.Očekával,že ho přítomní pochopí ve smyslu,že má teda smůlu a že policajti buzerujou.K jeho překvapení mu přítomní naznačili,co že je to za charakter,když nedodržel předepsanou rychlost a ohrožoval tím sebe a ostatní.
Do tohodle máme zatím opravdu daleko
bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300