Jezděte opravdu předvídavě, tento týden se mě snažily sestřelit již dvě dodávková vozidla, není to tak, že by jsem si na dodávky zasedl, svého času jsem jí i sám nějaký ten rok obsluhoval, ale to, že větnamci ( 3 vedle sebe ve Folksvágnu LT - jedna z nich žena ) mi nadají přednost při mé jízdě po hlavní a jejich připojování se na mé úrovni z připojovacího pruhu z Mariánského mostu u nás v ÚL - tak drzým způsobem, jako by jsem tam ani nebyl a následným vytlačováním bokem svého mastodonta, mě nenechalo chladným, dvakrát jsem zatroubil svým novým troubítkem, jakože tam jsem a po jejich vlažné reakci se ve mě probudil rebel s touhou ukopnout jim zrcátko
, no , byl jsem rád, že jsem tohodle ňoumu ztratil po dalších 5Km z dohledu.
Další "Matěj" v Bílé dodávce - omlácený bílý Sprinter fy. Proficolor mě chtěl úmyslně sejmout, když jsem na výpadovce z Mělníka na Slaný odbočoval z hlavní vlevo na Ouholice - koukal na mě dostatečně dlouhou dobu, než mi to tam stříhl půlmetr předemnou, byl jsem tak vykulený, že jsem se zmohl jenom na zatroubení - normálně jsem asi po 15s, co mi to všechno došlo, bo mám dlouhé vedení - neboť jsem elektrikář, proběhlo hlavou, že by bylo správné toto nenechat bez trestu, ale nechal jsem to být - už byl pryč.
jen tak mimochodem jezdím ve svítivě žluté vestě "Probiker" - nevím jestli by jsem tady ještě byl, kdybych jí neoblékal