dnes se mi stala situace ze které mají motorkáři hrůzu,totiž,že i když jedou po hlavní silnici,nedá jim plechovka přednost.
Bohužel jsem byl já ten,který tu přednost nedal
jednoduše proto,že jsem tu motorku neviděl
Vyjížděl jsem z areálu firmy na hlavní silnici,z prava nic,zleva v dálce dvě auta.Začal jsem se rozjíždět,odbočoval jsem doleva a když už jsem byl přes celou silnici (tahač s naloženou cisternou)teprve jsem si všimnul motorkáře
,jak musí brzdit.Sice to nebylo žádný drama,jel rozumně a tak zpomaloval a celkem oprávněně kroutil hlavou
,To jeho světlo se mi prostě ztratilo mezi světly těch aut,co jeli v dálce za ním.Bylo to mimo obec a na rovným,přehledným ůseku.Kdyby to byl nějakej blázen,co by letěl 200,tak neměl šanci.Naštestí se to obešlo zřejmě jen s nějakou tou nadávkou na moji adresu.Mějte na paměti,že Vás řidič na vedlejší může přehlédnout,obzvlášt mezi ostatními vozidly
bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300