tady musím souhlasit,mám podobný zkušenosti a většinou je to právě když člověk strašně spěchá

Pak chytnu bud kolonu na D1,traktor a nákladáky na okresce,závory a podobně.Nakonec zjistím,že auto,který mě brutálně předjelo přes plnou čáru,po 30 kilometrech stojí na semaforech o čtyři auta předemnou.Mám vyzkoušený hlavně s kamionem,že např Kolín-Č.Budějovice je při pohodovce a jízdě full knédl rozdíl 13 minut(v nočním provozu samozřejmě)a když jsem dal kafe na Shellce v Třeboni tak rozdíl žádnej

Taky jsem na to přišel až s věkem že se to většinou nepo....,až tam dojedu tak tam budu.Já nemužu říct,že by kamionáci byli nějaký svatý géniové,ale většina z nich jsou to rozumný chlapy,nemám rád,když třeba v televizi nebo v rádiu říkají,že kamion se srazil,nebo kamion někoho smetl,když se ještě neví kdo to zavinil.Podle statistiky dopravní policie to je zhruba 32 % zaviněných nehod řidičem kamionu.Kdo to nezkusil,neví o tom nic a o tom,kolika chyb a nesmyslnýho jednání ze strany osobáku jsem denně svědkem,bych napsal román.Takže opravdu jezdit opatrně a s rozumem.Jinak ta zkušenost s nárazem možná je,jezdilo po ČR takový mobilní zařízení,kde to předváděli a mohl si to každý vyzkoušet.Mám za sebou nehodu,náraz na tvrdo v rychlosti 21 km/hod a byla to pěkná šlupka kterou si budu pamatovat hodně dlouho,myslím že tu 50tku bych snad ani vyzkoušet nechtěl.Mnoho hlavně mladších řidiču podléhá taky falešné iluzi,že v autě vybaveném 6ti aeirbagy,ABS,ESP a podobnýmy vymoženostmi se jim nemuže nic stát.Bohužel na fyzikální zákony jsme všichni krátký
bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300