Pickwick: Vylézt z baráku? Člověk to má spočítaný i tak. Jak říká známej "Zůstaň doma schovanej pod postelí a na barák ti padne Boeing 747". S tím prostě nic neuděláš. A řeknu vám kluci, ženský by měli jezdit všechny v růžovejch autech aby je člověk poznal, kdo byl někdy v Bratislavě, ví o čem mluvim. Byl jsem tam 3 týdny na Simálu a v úterí si tam vezu Sferari. 4proudová silnice (nevim jak se to udává, 2 pruhy tam, dva zpět) a křižovatka. Jedu si s kámošem v pravém pruhu, padne nám červená, zastavíme a asi 10 vteřin nato prolítne FURT NA ČERVENOU v autě ženská!! Skoro mi ulomila zrcátko!! Měla tam minimálně 100 a to je uprostřed města! Na další křižovatce musela zastavit, pač tam stáli auta, to jsem ji hned zalátil na vokno a řekl ji pár teplých slov od srdce...
A aby ste si nemysleli že jako chodec jste v suchu, jdu si takhle do školy, přechod (přes tu samou silnici jak jsem psal výše!) mám zelenou, prošel jsem jeden směr, jdu procházet druhej a půl metru mi chybělo a nebyl bych tu. Zas nějaká ženská (já si dokonce stihnul všimnout jak si čmárá papuli a čumí do zrcátka! mám to furt před očima) jít o kousek rychleji, ani se nedočkám A1 (bylo do 2 dny před zkouškami). Takže někdy si říkám, lepší jet s autem souběžně a mít co nejmenší rychlostní rozdíl (jet na skútru) než se s nim potkat s rychlostním rozdílem 70-100km/h.
Slayer: Držím palce, uzdrav se co nejdřív, a doufám že se zas vrátíš do jedné stopy.

Škoda Piaggia, řekl bych že to co máš je skoro něco jako mladší brácha mého sferari. Ale nejdůležitější je že jsi živej!

Není motorkář ten, co jezdí na hlučným Hárleji proto aby si ho lidi všimli, ale ten, kdo jezdí srdcem, třeba na babettě či skůtru.