Pickwick: Vylézt z baráku? Člověk to má spočítaný i tak. Jak říká známej "Zůstaň doma schovanej pod postelí a na barák ti padne Boeing 747". S tím prostě nic neuděláš. A řeknu vám kluci, ženský by měli jezdit všechny v růžovejch autech aby je člověk poznal, kdo byl někdy v Bratislavě, ví o čem mluvim. Byl jsem tam 3 týdny na Simálu a v úterí si tam vezu Sferari. 4proudová silnice (nevim jak se to udává, 2 pruhy tam, dva zpět) a křižovatka. Jedu si s kámošem v pravém pruhu, padne nám červená, zastavíme a asi 10 vteřin nato prolítne FURT NA ČERVENOU v autě ženská!! Skoro mi ulomila zrcátko!! Měla tam minimálně 100 a to je uprostřed města! Na další křižovatce musela zastavit, pač tam stáli auta, to jsem ji hned zalátil na vokno a řekl ji pár teplých slov od srdce...
A aby ste si nemysleli že jako chodec jste v suchu, jdu si takhle do školy, přechod (přes tu samou silnici jak jsem psal výše!) mám zelenou, prošel jsem jeden směr, jdu procházet druhej a půl metru mi chybělo a nebyl bych tu. Zas nějaká ženská (já si dokonce stihnul všimnout jak si čmárá papuli a čumí do zrcátka! mám to furt před očima) jít o kousek rychleji, ani se nedočkám A1 (bylo do 2 dny před zkouškami). Takže někdy si říkám, lepší jet s autem souběžně a mít co nejmenší rychlostní rozdíl (jet na skútru) než se s nim potkat s rychlostním rozdílem 70-100km/h.
Slayer: Držím palce, uzdrav se co nejdřív, a doufám že se zas vrátíš do jedné stopy.

Škoda Piaggia, řekl bych že to co máš je skoro něco jako mladší brácha mého sferari. Ale nejdůležitější je že jsi živej!