to je už stará známa vec
akurát s tou jazdou v kolóne, by muselo byť opatrne na z***ov ktorý ti schválne otvoria dvere
Téma: dveře v koloně osobne sa mi páčil prístup tohoto prispievateľa
"můžu potvrdit, že už jsem měl čest potkat se se schválně otevřenými dveřmi. Maník se ve formanovi ze svý sedačky dokonce natáhnul aby je u spolujezdce otevřel! Stalo se to na Průmyslový v Praze za benzínkou Agip. Dodám, že bylo slušný vedro a kolona až nahoru na Kbelskou, dost lidí uhnulo až na tohodle blba. Nevim co si myslel, že se stane. Dveře sem chytil plně otevřený už podstatně zbržněnej, ale i tak jsem mu je ohnul pomalu až na nárazník. Možná bych to i ustál, ale jistější bylo na místě jemně motorku položit na asfalt.
nalomený blatníček předního kola a blinkr vytaženej z plastů. V podstatě nic. Hrdina v okamžiku když jsem už vstával uháněl někam ke spalovně a pak z dálky sledoval co bude..
tak jsem mu aspoň vyndal klíčky ze zapalování a vzhledem k tomu, že na nich měl ještě nějaký menší svazek klíčů tak jsem si dal tu práci, oddělil jednotlivě klíče z kroužku a rozházel porůznu hóóóóóóóódně daleko.. tak myslim, že si to bude pamatovat. Lepší než volat lemply od PČR..
moje počínání doprovázelo množství velmi šťavnatých slovních obratů zahrunující širokou škálu reprodukčních orgánů, defekačních porcedur, nejstarších řemesel ve spojení s jeho matkou atd atd.. no vyřádil sem se až sem z toho v práci pak chraptěl"