Tak už taky vim, jak to bolí bez moto hadrů
Dneska ráno si tak jedu do práce po mokré silnici, asi tak 40km/h...a v mírné zatáčce z poza zaparkované dodávky, kterou tam někdo vykládal před přechodem
, mi vyběhli tři chodci...Takže jsem musel začit celkem prudce brzdit, jenže k mé smůle jsem najel na tramvajovou kolej... a už jsem se válel...
Já se stihnul zvednout a scoot pořát ještě jel po boku a drhnul silnici ...
Jeden z těch chodců se mě aspoň zeptal jestli jsem v pohodě, ty další šli dál.
... Měl jsem jen nepromok.bundu z PVC a pod tim triko... a kraťasy...
No mám to do práce asi jen 4 km, tak jezdim na lehko.... Což se dneškem asi změní a minimálně moto bundu budu nosit i na takovejhle kousek... teda alespoň za mokra...
Dopadlo to, ale celkem dobře... Koleno to schytalo minimálně, kraťasy kvalitní a zaplať pánubohu jakš takš dlouhý., takže koleno se zchovalo za látku a nebrousilo se holé
.. loket podřenej celkem dost, ale je to ok....to se zahojí...nepromok.bunda se protrhla, ale když kouknu na ten loket, tak celkem čumim, jak to vydržela..... nejvíc mi bolí, ale rameno... které se mi nějak po celodením řízení pracovní plechovky namohlo, že teď pořádně nemůžu zvednout ruku... Ale zdá se, že je to jen naražený... Nic zlomeného ani vykloubeného to nebude ....Mastička to myslim zvládne
Když to bude i po víkendu děsně bolet, hold navštívim rentgen,no... Scootu se krom nějakejch odřenejch plastu nic nestalo. Takže dobrý....... Na koleje si dávám bacha pořád, ale když ti tam někdo vleze a ty to nečekáš, tak nenaděláš nic.. ....Předvídat. Předvídat a předvídat!!!! + dobře se oblékat!!!
Skútrům zdar